Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každoroční udělování ceny AFI za celoživotní dílo, kterou v roce 2004 dostala Meryl Streep. Hovořilo o ní mnoho přátel a kolegů, za všechny uveďme Noru Ephron, Jima Carreyho, Jacka Nicholsona, Clinta Eastwooda a spoustu dalších. Při předávání Meryl, jak je u ní zvykem, předvedla velmi osobitý projev. (BajuBaju)

Recenze (6)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Smekněte svůj klobouk, jelikož jste stanuli před královnou, bohyní, skvělou manželkou, ještě lepší matkou a přitom úplně normalní ženou, která toho tolik dokázala. A stále ještě neřekla poslední slovo. Meryl, jsi skvělá. Meryl, žij věčně... ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Vynikající ilustrace toho, že Meryl si všechny ty filmové pocty zaslouží. Když jí na podiu skládají hold Clint Eastwood, Mike Nichols, Jack Nicholson, Robert de Niro nebo Shirley MacLaine, nezbývá než před ní smeknout. Ale za vidění rozhodně stojí vtipná pocta Nory Ephron, podaná jejím klasickým suchým humorem. O tom, že Meryl Streep by zahrála nás samotné lépe, než my hrajeme sami sebe. A když máte špatný den, zavolejte Meryl. Zaskočí za vás aniž by si toho někdo všiml, a když jí zavoláte, jak se vám tedy ten den vedlo, zjistíte, že to byl jeden z nejlepších dní ve vašem životě...Geniální. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Meryl Streep samozřejmě zaslouží velkiké uznání. Nejen pro americkou ale pro světovou kinematografii toho udělala za svůj život opravdu hodně. ()

Reklama

Reklama