Reklama

Reklama

Scooby-Doo a král skřítků

  • USA Scooby-Doo and the Goblin King (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V animované rodinné komedii režiséra Joea Sichty se musí Scooby Doo a Shaggy postavit Králi skřítků, což vyžaduje nejen značnou odvahu, ale také nutnost vydat se do fantastické země Halloween a setkat se s jeho podivuhodnými obyvateli.  V animované rodinné komedii režiséra Joea Sichty se musí Scooby Doo a Shaggy postavit Králi skřítků, což vyžaduje značnou odvahu. Kouzelník Krudsky totiž ukradl magické světlo a pokud ho dvojice hrdinů nezastaví, všichni se promění v děsivé příšery. Při cestě do fantastické země Halloween se setkávají se Bezhlavým jezdcem a dalšími postavičkami, které jim pomohou vykonat to, co je třeba. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Manarit 

všechny recenze uživatele

Halloweenský trochu netradiční díl, hlavní jsou tentokrát převážně jen Scooby a Shaggy, zatímco zbytek party je poněkud pasivnější, a filmem se prohání plejáda strašidel a potvor z jiných děl :D Můj asi nejoblíbenější díl, který má docela překvapivý (a rozhodně ne záporně) konec. Řekla bych, že pokud někdo dává přednost tajemnu před logikou, je tenhle díl přesně pro něj : ) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

I keď tam boli "až" 3 pesničky, film sa mi celkom páčil. Nebolo to nič úžasné videla som lepšie Scooby filmy, ktoré sa mi aj viac páčili ale nebolo to ani také hrozné... Goblini vyzerali super, a zbožňujem kostlivcov, ktorých tam bolo celkom dosť pre moju spokojnosť. Zvyšok partie mi tak ako vždy dosť chýbal. Je to taká zlatá stredná cesta. 3* ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl žeru hlavně tu ukecanou dýni a bezhlavého jezdce. Kouzelník Krudsky je nesympatickej jak českej politik a celej film jsem se těšil, až mu Scooby a spol zhatěj jeho plány. V tomto díle má více prostoru právě dvojice Shaggy a Scooby zbytek bandy tentokráte hraje druhé housle ale osobně mi to ani moc nevadilo zvlášť když tam byla ta věčně pozitivní dýně co se bála max toho aby nevyhasla předčasně. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento díl je vskutku strašidelný. Pojďme se však podívat, jak je udělaný: Řada motivů je "vypůjčena" z jiných děl. Vlak připomíná Harryho Pottera, pitka v baru zase Mrtvou nevěstu, bezhlavý jezdec jako by vypadnul z Burtonova Sleepy hollow. To však nevadí, naše největší romantická báseň Máj je, jak ukázali Mukařovský a další literární vědci, postavena podobně na tzv. "montážním" principu. (Ten zase přibližuje Máj dílům surrealistů.) V podstatě jde o to, že si K. H. Mácha vypůjčil několik rekvizit evropského literárního romantismu a pospojoval je dohromady. Sjednocujícím gestem však u Scoobyho není básnický jazyk jako u Máchy, nýbrž Helloweenská noc, která je vskutku strašidelná! Muhehe. Edit: magyar, ano, je to takový lék na noční nespavost. A v noční době vyznívá tento filmek vskutku náramně. Půlnoc odbíjí... ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Scooby - Doo se mi vždycky líbil za ty jeho "strašidelné" díly, které byly tak kouzelně udělané a tento rodinný film je přesnou kombinací. Na Halloweena, s velkým počtem kouzelných postav, hradem, do kterého by se krom Shaggyho a Scoobyho neodvážil nikdo vejít atd. Myslím si, že mohl Joe Sichta vycucat z potenciálu Scoobyho - Doo o něco více, ale i tak je to dobrý rodinný filmek. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první animovaný film Scooby-Doo, který vznikl bez spoluautora Josepha Barbery, jenž zemřel 18. prosince 2006. (LUKICKK)
  • Sídlo společnosti Mystery Inc. je na karnevalové ceduli potvrzeno jako Coolsville. (LUKICKK)

Reklama

Reklama