Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už od pěti let byla hudba pro Stefana Nardiniho vášní. Absolvoval konzervatoř a pak se stal celkem úspěšným nezávislým punkrckovým muzikantem. Jenže to je všechno dávno – teď už patří titulní stránky časopisů jiným. Najednou je mu šestatřicet a začíná bilancovat. A není na tom zrovna moc dobře. V jeho kapele hrají o generaci mladší chuligání. Nemá ani postel, kde by se mohl vyspat, dokonce ani přítelkyni. Zbývá mu už jenom kytara a staré auto s věčně zaseknutými dveřmi. A tak je načase vrátit se k rodině, o které léta nevěděl a popřemýšlet, co dál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U Italů už jsem viděl docela dost komedií, ale asi tak pětina u nich opravdu stála za to. A ta je ještě z dob, kdy v naší zemi vládnul Gustav Husák. Jejich nový filmy mají zajímavý náměty, ale zpracování je jedna obrovská nuda. A stejně na tom je i tenhle film. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Pro mě milovníka typické italské komedie, bylo toto dílko zklamáním. Rozvleklý příběh jednoho muzikanta a problémů jeho rodiny, nepřínáší nic výjimečného ani příliš úsměvného. Snad jen úvod, kdy se pomatený zpěvák vrhne do davu, mě pobavil. Jinak je příběh spíš tragikomedií, která je zpracována celkem nudně. ()

Reklama

Destinytte odpad!

všechny recenze uživatele

Drama? Ale neříkejte. Moc často se nestává, aby pro mě byl film naprosto nekoukatelný a přála bych si, aby už skončil. Pořád jsem mu dávala šance a vydržela až do konce, ale nestálo to za to. Film není dobrý ani k zabití nudného večera. Odpad. Začínám se utvrzovat v názoru, že já a italské filmy si nikdy moc nesedneme. ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Velmi netypická italská komedie. Místo hlasitých, typicky italských pšouků se tu zaplétá citlivý a vtipný příběh přestárlého pankáče, který v krizi středního věku utíká za svoji rodinou na venkov a snaží se dát si život vlastní i těch ostatních do kupy. Scénář se občas tluče od nikud nikam, ale nabízí několik epizodních a velmi netypických úsměvných zápletek což v kombinaci s neokoukanými ale schopnými herci vede k příjemně strávenému večeru. ;) ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Podle mě ani moc drama, ale ani komedie. Takový docela příjemný film o trochu dysfunkční italské rodině, která se snaží co to de, dát se znovu dohromady. Herci byli pro mě celkem neznámí (Mastandrea, Battiston, Celio, Abbrescia, Scarpa) někteří působili i dost divně, ale byla to celkem sympatická parta. Herečky pro mě rozhodně známější (Caprioli, Murino, Burinato, Bechis) a stejně sympatický. 100 minut není dlouhá doba a já se dobře bavil. 75 %. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama