Reklama

Reklama

Kamogawa horumó

  • Japonsko 鴨川ホルモー (více)

Obsahy(1)

Příběh o skupině univerzitních studentů, kteří se nečekaným řízením osudu zapojí do hry „Horumo" - bojového zápasu, ve kterém každá osoba ovládá sto duchůs cílem porazit soupeře. Akira Abe, student prvního ročníku na Kjótské univerzitě, se zamiluje do své spolužačky Kyoko a brzy skončí v tajemném klubu zvaném „Azurový drak Kjótské univerzity", který se ukáže být jedním z týmů Horumo, hrajících tajemnou (a poněkud absurdní) hru, jejíž počátek spadá do období Heian před tisícovkou let. Adrenalin stoupá, když dva tisíce duchů (vytvořených počítačem) vede zuřivou válku na pozadí úchvatně krásného města Kjóto. Vzhůru do boje! (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

hunty 

všechny recenze uživatele

Bažanti na vysoký jsou lákáni do údajně obyčejného školního spolku, z kterého se ale časem vyvrbí staletí staré uskupení spojené s japonskými Oni - "démony". Docela potěšilo, že se ve filmu objevil i známý japonský komik Papaya Suzuki.. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Velmi originální a vesele pojaté téma "Horumo" soubojů. Vtipné, odlehčené, prošpikované japonským humorem. Velkým mínusem je rozplizlý happy end, který je kvalitou na úrovni laciné telenovely. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama