Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Už pro Vás máme dárce!“ ,,Děkuju!!!“ ,,DĚKUJTE BOHU!“..... Existují dva důvody pro vyškrtnutí z registru čekatelů: TRANSPLANTACE nebo SMRT. A nebo najít alternativní řešení! Tenhle film je zářivým příkladem toho, co znamená silnej příběh! Scénář a hlavní představitel dokonale zastíní ostatní filmařinu. Byla tam hudba nebo kameraman? Nevím.....je to nespravedlivé..... Dramatické drama o otci, který ctí morální zásady, zákony a přesto se vydává provést zoufalou věc. Místo, aby byl blíž k ,,pomoci“, zabředá do sraček, protože Mexiko, to je překvapení za překvapením. Nejen pro Paula. A ten závěr........ no fakt je o čem přemýšlet!!! ,,Už pro Vás máme dárce!“ ,,Děkuju!!!“ ,,DĚKUJTE BOHU!“..... A jak jste na tom Vy? P.S.: Možná ten film nemusím vidět dvakrát, ale tenhle naplnil to, co jsem očekával! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jdu letos Prčice jako ,,orgánový“ turista. 2.) Chci vidět ,,ZOUFALSTVÍ“. 3.) Jsem Mexičan a ztratilo se mi dítě (tak to je hnus!) 4.) Jsem v registru (ne vozidel!!) 5.) Jsem sponzorem projektu ,,Lékaři bez hranic“. PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Islanďan nezklamal! Film v průběhu využije řady základních scénáristických pouček - hledáš něco v Mexiku? tak to ti pomůžou děti ulice, i když tě nejdřív zkusí okrást a možná i zabít. Ale vůbec to nevadí, protože divák musí sledovat děj, který se vyvíjí rychle a celkem realisticky na sebe váže nahodilé kroky při hledání... které nakonec dají dohromady smysl, který vyústí v osudové finále. ()

Reklama

KatRi 

všechny recenze uživatele

Drama o tom, že peníze nejsou všechno. Drama o tom, že existují hranice vašeho svědomí. Drama o tom, že rozhodnutí, zda je překročíte, je velmi těžké a můžete tím mnoho ztratit. A to vše se odehrává v drsném světě gangů, dětí bez domova na hranicích USA a Mexika. Jakkoli je děj plný zvratů, napětí, emocí; někdy to zaskřípe, že cítíte, jak moc násilně vás tvůrci vedou tam, kam chtějí. Nebo je takový doopravdy život? Být ve správnu chvíli na správném místě... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Až do hodiny a deseti minut to bylo celkem výživný drama o beznaději rodičů,hledání jehly v kupce sena,spousty modřin a krve,prostě nenudící film o záchraně vlastní dcery.Až potud solidní průměr.Ale posledních asi dvacet minut byla blitka nejhrubšího zrna.Žádnej táta by tohle neudělal,prostě vidina záchrany je silnější než morální aspekt,navíc toho mexickýho spratka ani neznal.Jsem asi trochu cynik,ale spratek z ulice,navíc vyroste pro kulku.Ne,tohle Bazarovi nežeru,tim koncem to zmrvil až hrůza.Proto tě ztrestám.10%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jojo, ten konec! To bylo něco. Co k němu říct? Je pouze na vašem uvážení, jak byste se rozhodli vy. Já mám teda jasno. Jinak film jako takový mě oslovil a když začaly běžet titulky, ještě pár vteřin jsem opravdu čučel jak puk a nevěděl, co si mám myslet. Čili.. film bez pochyby zaujal, klobouk dolů. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama