Reklama

Reklama

Nostradamus: 2012

(TV film)
  • Česko Konec světa podle Nostradama (více)
USA, 2009, 120 min

Scénář:

Larry Weitzman

Obsahy(1)

Život na naší planetě byl už 5x téměř vyhuben. Čeká nás v blízké budoucnosti podobná hrozba?
Michel de Nostre-Dame zvaný NOSTRADAMUS byl lékař, který proslul jako prorok. Přestože zemřel 2. července 1566, jeho proroctví se ukazují jako velice přesná. Tento dokumentární snímek se zabývá datem 21.12. 2012, kdy má nastat výjimečný astrologický jev a podle předpovědi má nastat konec světa. Existují vědecké či jakékoliv přesvědčivé důkazy, že se temná proroctví ukrytá do tajemných čtyřverší vyplní? (Fr)

(více)

Recenze (58)

RomaS 

všechny recenze uživatele

Snůžka spekulativních teorií o zániku světa, které nelze potvrdit ani vyvrátit. Tímto způsobem může tvrdit kdokoliv cokoliv. Vzpomeňte si na jakoukoliv katastrofu a tady ji určitě najdete v souvislosti s Nostradamovým proroctvím. Faktická a informační hodnota tohoto dokumentu je pouze rovna rčení: Co by, kdyby ... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Dokument na základe... "sa nám snaží sdeliť, myslíme si, domnievame sa"... ja nikomu takéto domnienky a snahy o vyjadrenie rôznych symbolov neberiem, ale mne proste nestačí, keď mi nejaký pán (vedec) povie, že Nostradamus si po večeroch čítaval tajné knihy... uuuuu, aké napínavé. Samozrejme v závere sme sa všetci na niečom "rozumnom" zhodli, ale tak hádať čo znamená daný verš (vo svojej podstate určite nič:), vážne nebudem... 4/10 ()

Reklama

Lobotomas 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější dokument, který sem kdy viděl. A to jsem jich už pár viděl! Žádné vědecké důkazy, pouze spekulace.. Stanovit datum konce světa na přesně na 21.12.2012 je absolutně nesmyslné. Budocnost se takovýmto způsobem převídat nedá. Hlavně ne když byla přepovězena několik tisíc let před součastností. Jediné s čím můžu ve filmu souhlasit je to že lidstvo již brzy nebude, ale to ví každý, kdo si občas pustí zprávy a dokáže si dát pár úlomků dohromady. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně, mohou, asi, jistě, alespoň, částečně, když a jelikož nic nevíme, tak to někdy okolo 20.12. 2012 možná sami uvidíme. POZOR: Následuje potencionálně nebezpečná amatérská předpověď.....jelikož už skoro pole nejsou....benzínové pumpy na nich rostou....velkého hladu a žížně se dožijeme......nafty, benzínu ni ředidla se moc nenapijeme. Kresbu ruky z mečem omotaným látkou ve tvaru S si dokážu vysvětlit takto: Odhoďte zbraně a začněte pěstovat víc obilovin a zeleniny ( obrázek 5 ). Systém, kde jsou na vrcholu potravinového řetězce peníze, se musí zákonitě zničit sám ( hra letadlo ). A co budeme potom jíst? No přece sousedy....a žili šťastně až do....neuposlechnutí varování se trestá!!!! ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Každý má svoj názor, tak ako na rok 2012, tak aj na tento dokument. Nepatrím k tým čo veria v koniec sveta, ale ani k tým čo neveria. Ja patrím k tým čo sú pripravený a ak sa aj nič nestane, tak sa len pousmejem, vydýchnem si a život ide ďalej. Ale ak sa niečo naozaj chystá ... je lepšie byť pripravený, ako prekvapený...VIDENÉ 1x ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama