Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nudistické tábořiště je soudem uzavřeno, protože je urážkou komunity. Nudisté přísahají pomstu a spáchají hromadnou sebevraždu. O pět let později se zde koná křesťanský tábor a na jeho účastníky zaútočí zombie nudisté. (Nisanthro)

Recenze (4)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Vyhledávání obskurních muzikálů je pro mě čas od času takové osobní guilty pleasure, zpěvohru o oživlých mrtvolách z nudistické kolonie jsem si tedy nemohl nechat ujít. No a ejhle, je to teda poloamatérská bejkovina nejbrakovějšího kalibru, jejíž nicotné kvality jsou přímo úměrné její vysoké zábavnosti. Písničky jsou na škále od šíleně jednoduchých kravin po až neuvěřitelně chytlavé melodie (snímek disponuje zřejmě nejlepším songem pro ranní vstávání, jaký si dokážete představit). Herecké výkony, výpravu, scénář a režii - to snad ani není třeba komentovat. Nudist Colony of the Dead je jednoznačný kandidát na Festival otrlého diváka a zároveň podívaná, kterou si doma nejvíc užijete při kolektivní konzumaci alkoholu nebo jiných omamných látek (pokud si tedy zároveň ujíždíte na obskurních levných hororech jako já). ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hodně velká prapodivnost - amatérsky natočené jako domácí video a název klame, protože nahota tady je opravdu zahalená. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Zombící a zpívají! Jinak tu hraje Richard Harrison,oblíbenec G. Hoo,režisére ninja filmů. Ale tohle. Písničky jsou jako pro děti,těžko stravitelný snímek. Tohle se prostě musí vidět. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama