Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři cizinci Neil Menon (Abhishek Bachchan), OP Ramsay (Bonan Irani), Tisha Khanna (Shahana Goswani) a Vikram Kapoor (Jimmy Shergill) jsou pozváni Kabirem Malhotrou (Anupam Kher) na jeho soukromý ostrov Samos. Netuší proč jsou pozváni a ani nevědí, co je čeká. Když však začne smrtící hra o jejich životy budou možná litovat, že pozvání přijali. (Terva)

(více)

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Slušný. Nejdřív to vypadá jako kriminální thriller, pak se to zvrtne v akční revenge a skončí jako docela slušná kriminálka. Celý to má perfektní vizual, všechno naleštěné, barevné, herci sympatičtí, upravení, drahý auta, drahý hotely, baráky ... Akce docela ujde, ale není to nic extra. Film i na dost dlouhou stopáž slušně graduje, všechno doprovází fajn hudba. Prostě taková méně náročná, moc pěkně vypadající zábava. Divák samozřejmě musí přistoupit na pravidla Indické kinematografie ... ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Není nic výjimečného, že se Bollywood zakouká do aktuálně módních amerických akčních trháků (v tomto případě za vším bez potíží vyčmucháme Bourna a 'craigovského' Bonda) a láskyplně si k nim vytvoří stylovou (a 'orientalizovanou') pastiš / persifláž, nicméně Game se z tohoto trendu vymyká tím, že nesahá po tradiční komediální nadsázce a záměrném přehánění, nýbrž se tváří zcela vážně a taky po svých divácích chce, aby ji vážně brali. Pokud hodnotíme řemeslnou úroveň, není problém tomuto požadavku vyjít vstříc - kamera i ztepilí herci jsou potěchou pro oko, akční scény neurazí a výprava mačká z rozpočtu i tu nejšpinavější rupku. Kdyby do filmu tvůrci nacpali jen nějakou primitivní zápletku a nechali nás jen kochat se akcí a pohlednýma ženskýma (Gauhar Khan!), byla by z toho nejspíš dobrá zábava. Jenže oni prostě řekli ne a vydali se cestou rádoby zamotané a rádoby chytré kriminálky, přičemž si na sepsání scénáře pozvali Farhana Akhtara. Ano, toho Farhana Akhtara, který si snad zaslouží nějaké uznání jako herec, ale od všech dalších filmařských profesí je jej třeba držet co nejdál. Jestli někdo čekal, že ze sebe tentokrát ten klučina dokázal vydat jediný nelobotomický dialog, či si snad dokonce uhlídal dějovou logiku a překročil hranici trapnosti při neumělých pokusech o vtipné hlášky, tak se jedná o nenapravitelného naivu. Smutná věc, protože s takovým odpadním scénářem je snímek akorát Hrou o nervy... ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Takový normální spotřební film na zabití jednoho večera. Splnil svůj účel. Jeden z logických otazníků: Jak rychle se policisté obyčejně vzdávají své léta pracně budované "undercover" pozice? A pak ta mezinárodní policie se sídlem v Londýně: Pracuje v ní někdo jiný než Indové? :-) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

(originální znění s anglickými titulky) ~ Trochu překombinované, což? Na počátku byla dívka, na jejím konci čtyři osoby a milionář, který si je všechny pozve, oznámí jim, že všechno ví a že tím pádem jejich osudy končí. Následující ráno je milionář nalezen mrtvý. Do toho se vloží vyšetřování policie a jde se rozplétat, jen trochu jinak, než by policie nebo divák čekali. Uplynula hodina a TEPRVE se začíná něco skutečného dít! ~ Problémem indických filmů je to, že ne že by neměly nápad nebo finance, ale na západní poměry jsou filmy utahané, poněkud nereálně fantaskní a hlavně jiný kraj, jiný mrav, takže si mnohdy neodpustí taneční kreace nebo videoklipy, byť tady začleněné do příběhu, což film nejenom protahuje, ale nemusí to všem "chutnat". ~ Game tedy není vůbec špatný, jen chce sestříhat a trochu stmelit příběh. Jinak celkem dobrá kriminálka, promyšlená, přitažená trochu za vlasy, zasazená nejen do Indie, ale neuvěřitelně dlouhá. Plusem i hudba! ~ Rozhodoval jsem se stále mezi *** (přestřelenost příběhu, délka, první uváděcí hodina) a **** (promyšlený příběh, kriminálně thrillerový začátek a konec), ale ten videoklip ke konci to zabil, bohužel. ~ PS: Nějak jsem nepochopil, proč mezi sebou postavy někdy mluví anglicky, jindy asi hindštinou, klidně i opakovaně během jedné konverzace. ()

Reklama

Reklama