Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (665)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Pastí tři prdele, tak jenom za tři doprdele. Na Saw 3D je nejlepší, že není tak komplikovaně zamotaný, je srozumitelný a řemeslně dobrý. Greutert umí a opravdu se těším, až natočí něco vlastního. Finále šlape jak má, gore je luxusní, má to prvky Halloweenu (policejní stanice, naddimenzovaný Hoffman) a jsou tu i zřetelné odkazy na první hru. 65 % a důstojné završení celé série. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak snad jsme se opravdu dočkali "final chapter". Začíná to už být docela nuda a co si budeme povídat - i přes pár originálních nápadů v předchozích 6 dílech - posedmé už to musí být nuda, když si tvůrci nedají práci s jakoukoliv inovací. Ale kdyby to vydělalo - opět zde máme otevřený konec - bohužel. :P ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

"V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“...Producenti Vám občas naslibují i věci, které nejsou pravda, ale což o to...3D v tomto filmu bylo jedno z těch slabších, až na stříkající krev totální nuda, a jestli konec byl šokující či ne, to už posuďte sami. Jenom pro pořádek, fanoušek této série nejsem, ale tento díl byl jeden z těch, které mi až tak nevadily.. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Film stráca to čaro čo mali prvé diely, a už väčší dôraz sa kladie na vymyslenie brutálnejšieho spôsobu zabitia, ako na zmysluplnejší dej. Film som videl v 2D čiže o pekné efekty v 3D som prišiel ale o čo som neprišiel a čomu dávam 3* sú zaujímavé hry o prežitie. Tvorcovia Saw-u by si už mali povedať GAME OVER. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Považujem sa za ortodoxného vyznávača filmovej horrorovej tvorby. Mám rád všetky jej subžánre. Nechcem sa chváliť, ale mám toho v tejto oblasti fakt hodne napozerané. Avšak pre mnohých mojich známych kultovej sérii "Saw" som akosi neprišiel na chuť. Videl som prvú časť, ktorá bola natočená v roku 2004 a potom som sa o to prestal zaujímať. Samoúčelná sadistická zvrhlosť ma nemala čím zaujať. Až teraz po dlhých rokoch sa mi čírou nahodou dostalo do rúk DVD "Saw 3D", čo je vraj už siedme pokračovanie tejto série. Tak som si ho teda pozrel, no a viac ako dve hviezdičky tomu veru nedám. ** ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Detektiv Gibson's (Chad Donella) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm. (dc125)
  • Film nebyl předem promítán kritikům. (Spidey3)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama