Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (665)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Maso, maso, maso! Ze Saw se stal definitivně masomlejn, do kterého padají jednotlivé postavy a ze kterého dole leze sekaná. Spíše než plnohodnotný příběh nabízí nám tvůrci skládačku nepěkných osudů většiny protagonistů. Ehm, tvůrci, jeden má spíše pocit, že jde o sadistické pošuky libující si ve zvrácených mordech. Ostatně vynalézavé smrti jsou jediným zajímavým na celém filmu. Mě osobně nutí přemýšlet, jak tohle vlastně udělali. Díry do očí, do úst, do krku, do břicha, stahování z kůže a spousta dalších chuťovek. V jednu chvíli si přejete, aby postava, kterou sice neznáte a nic k ní necítíte, děsivou past přestála ve zdraví. Vzápětí pochopíte, že šílení filmaři by pak nemohli ukázat, jak všechny důmyslné mechanismy fungují. A tak lítají ruce, hlavy i neidentifikovatelné kusy masa, o vyhřezlých střevech nemluvě. Kromě technické stránky zde ale nic světoborného nenaleznete... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že asi do štvrtého dielu som každý nový Saw očakával s veľkým nadšeným. Potom keď sa z toho stal akýsi seriál plný nelogických blbostí moje očakávania a nadšenia upadli až sa nakoniec úplne stratili. Tento (dúfam, že naozaj) posledný diel je už tá pravá žumpa nielen samotnej série, ale celkovo hororového filmu. Recyklácia už videných nápadov, prinavrátenie jedenej z najhlavnejších postáv skvelého prvého dielu za účelom prilákania diváka (alebo konečného logického vysvetlenia? :D).. no proste tvorcovia už mleli z posledného a je to vidieť. Pri žiadnom diely som nešiel pod 50%! pretože i keď to bolo akokoľvek tupé, tie pasce boli stále coll. SAW s jeho za všetko hovoriacom prívlastku 3D je nie len tupý, ale žal totálne nudný a nič sa v ňom nedeje. R.I.P. 2004 - 2010 ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - sérii Saw mám rád. Některý díl více, některý díl méně, ale až doposavad na mne sága působila poměrně uceleným dojmem a řemeslná kvalita se držela minimálně na průměrné úrovni (a buďmě k sobě upřímní, jaká hororová, více než pětidílná série se něčím takovým může pochlubit - nejspíš žádná). Sedmou a závěrečnou část téhle filmové skládačky však mít rád nebudu. Ne kvůli řemeslné kvalitě (Greutert je relativně schopný) či nedostatku krve (vynalézavost a počet pastí na standardní úrovni), nýbrž kvůli tomu, že scénář Saw 7 dehonestuje celý předchozí děj. Tu menší, tu větší logické lapsy v průběhu celé stopáže bych ještě vydržel, ale to, co se tváří pointou celé ságy mě svou totální nesmyslností až pobouřilo. Nechápu to, nevěřím tomu. Tohle je pointa, kterou na nějakém diskuzním fóru vymyslel přiblbý pubertální fanoušek s IQ blížícím se hranici idiocie (zdola) - bez jakéhokoli logického podloží jen na argumentu, že "je to šokující" - a bezradní tvůrci si ji přečetli a použili, protože netušili, jak jinak se z toho všeho vymotat. Saw se tímto dílem zkrátka zakončilo velmi neuspokojivě. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vlastně scénáristy obdivuju za to, že si i posedmé dokážou z prstu vycucat twist, který zase všechno předchozí dění obrátí naruby. Stejně tak se už pokolikáté podivuju nad chorostí mysli designerů pastí. A už raději ani nesmutním nad tím, že se žádný režisér nedokáže nad celou látku povznést a vrazit tam trochu nadhledu. Tolik nasraného mramoru v kombinaci s krvavými cákanci á la Jacksonovy splattery (barva krve included) ale baví tím „druhým“ způsobem. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po všeobecně kritických reakcích jsem se posledního (pevně doufám) dílu celkem bál, ale nakonec poměrně zbytečně. Sedmička je u mě v naprostém průměru série - ne tak dobrá jako 1, 3, nebo i 6, ale na druhou stranu o parník lepší než 4 nebo 5. Takže tak nějak s 2 nastejno. Nicméně čeho je moc, toho je příliš a zdejší potenciál už je skutečně vyčerpán. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • S rozpočtem 17 milionů amerických dolarů se jedná o nejdražší díl série. (mzss1)
  • Tobin Bell je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série. (Sufferer)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama