Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (665)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak sedmému dílu série 3D uškodilo, tvůrci totiž 3D efekty postavily do popředí před vším ostatním. Jako zapřísáhlý fanda celé série musím přiznat, že jsem snad poprvé zklamán. Tenti díl jako by vybočoval ze standartu. Už se v docela překomplikovaném ději ztrácejí i samotní tvůrci. I ty pasti už nejsou takové, jako byly dřív. Další díl, pokud bude, si však zcela jistě nenechám ujít. Jsem zvědav kam to až povede. Přijde mi, že v současné době má SAW méně fanoušků než nepřátel. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po všeobecně kritických reakcích jsem se posledního (pevně doufám) dílu celkem bál, ale nakonec poměrně zbytečně. Sedmička je u mě v naprostém průměru série - ne tak dobrá jako 1, 3, nebo i 6, ale na druhou stranu o parník lepší než 4 nebo 5. Takže tak nějak s 2 nastejno. Nicméně čeho je moc, toho je příliš a zdejší potenciál už je skutečně vyčerpán. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zklamání jako hrom. Než jsem šel do kina, dal jsem opáčko všech předchozích šesti dílů a musím uznat, že všechny jsou lepší než toto závěrečné "ukončení" série. Postrádám smysl toho všeho předchozího počínání, lepší děj a hlavně lepší rozuzlení a vysvětlení. Autoři naslibovali, že všechno vypluje na povrch, skládačka do sebe zapadne a to se nestalo! Navíc pasti tady působily hodně ujetě, jakoby už prostě jen stačilo udělat nějakou past a diváka to mělo automaticky dostat. Chybí tady moment překvapení, originalita i napětí. Všechno je hrozně předvídatelné a Jigsaw se zde už skoro neobjeví. Navíc 3D bylo skoro o ničem, nejlepší 3D byl 2D trailer. 45% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl Viděl a musím říct, že je to jedna z těch lepších Pil. Když na začátku Přeřízli tu kikinu, věděl jsem, že to bude solidní Řežba. Netvrdím, že jsem Viděl něco nového, nicméně i tak to byl docela Nářez, za nějž by se nemusel stydět ani nebohý pan Puzzle, kterého tak potupně Zařízli už ve čtyřce. Předchozí dvě Pily mi docela Pily krev, ale tahle Pila vše vrátila do solidního průměru a fortifikovala Pilíře pro další Pily. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - sérii Saw mám rád. Některý díl více, některý díl méně, ale až doposavad na mne sága působila poměrně uceleným dojmem a řemeslná kvalita se držela minimálně na průměrné úrovni (a buďmě k sobě upřímní, jaká hororová, více než pětidílná série se něčím takovým může pochlubit - nejspíš žádná). Sedmou a závěrečnou část téhle filmové skládačky však mít rád nebudu. Ne kvůli řemeslné kvalitě (Greutert je relativně schopný) či nedostatku krve (vynalézavost a počet pastí na standardní úrovni), nýbrž kvůli tomu, že scénář Saw 7 dehonestuje celý předchozí děj. Tu menší, tu větší logické lapsy v průběhu celé stopáže bych ještě vydržel, ale to, co se tváří pointou celé ságy mě svou totální nesmyslností až pobouřilo. Nechápu to, nevěřím tomu. Tohle je pointa, kterou na nějakém diskuzním fóru vymyslel přiblbý pubertální fanoušek s IQ blížícím se hranici idiocie (zdola) - bez jakéhokoli logického podloží jen na argumentu, že "je to šokující" - a bezradní tvůrci si ji přečetli a použili, protože netušili, jak jinak se z toho všeho vymotat. Saw se tímto dílem zkrátka zakončilo velmi neuspokojivě. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)
  • Detektiv Gibson's (Chad Donella) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm. (dc125)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. října 2010 v Norsku. (Varan)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama