Reklama

Reklama

Harold & Kumar Go to Amsterdam

všechny plakáty

Obsahy(1)

Jak by to dopadlo, kdyby si Harolda a Kumara nedopatřením nespletli v letadle s teroristy a přistáli by bezpečně v Amsterdamu, kde každý potká dívku svého života. (Korbitch)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle bonusový materiálek, nebo lépe řečeno alternativní story si mohli tvůrci strčit do prdele a kdyby jí nenatočili, nic by se ani nestalo. Já to bral jen jako takový rychlý „pohled“ na některé místa v Amsterdamu, cucačku Harolda s Marii a otravného Kumara, který mu záviděl, páč tam neměl svojí Vanessu (jen na fotce) a tak aby smočil, vyrazí do ulic a přitom náhodně sbalí bloncku Elle a ta to má ráda…Jinak dost nuda, pár nahých koziček, trocha hulení a snesitelný hudební doprovod. Kdo má zájem, sežene třeba na uložto… ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Co by, kdyby". Tak by se dal označit tenhle kraťas v podání Harolda a Kumara. Bohužel až tak vtipný mi nepřišel a tak mi těch 12 minut připadalo neskutečně dlouhých. Škoda. ()

Mr. Filuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jon Hurwitz chtěl udělat interaktivní speciál pro DVD s už tak stupidním filmem, takže z toho vylezla slepenina náhodných roztřesených záběrů s plácnutým voiceoverem... A ty obnažené kozy to rozhodně nezachrání. Ostuda dobrých krátkometrážních filmů, které se běžně v těch několika minutách snaží ventilovat originální myšlenku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o alternativní verzi toho, jak by dopadl snímek "Zahulíme, uvidíme 2", kdyby si chlapci v letadle nezakouřili. No, ve skutečnosti top není až tak špatné, na druhou stranu to není ani žádný zázrak. Vtipné to docela je, i když zase nic přehnaného, na druhou stranu alespoň žádný fekální humor. Asi je ale dobře, že to takhle neskončilo. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Naprosto odlišný styl než samotný film, což neznamená, že je to dobře. Naopak. Nevtipný a hloupý (vyjma krátkého houbičkového zážitku). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdoví jak by to dopadlo jako celovečerák....kdyby byli dvě verze druhého dílu, byl by to zajímavý filmový převrat. Né jen alternativní konec, ale rovnou celý film! 35% ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Přidám se k většině komentů a taky budu rád za to, že je v tom letadle chytli. Protože tohle by byl film spíš plný romanticky a podobných "krávovin", než ta celkem obstojná komedie s indem a asiatem. Tady sou to oba zamilovaní troubové, kteří mě ani moc nebavili. Jediná zábava je houbičkový trip. A jediné trochu emoce přijdou při závěrečném loučení. Nic moc kraťas. ()

Reklama

Reklama