Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmyho otec sa kvôli práci presťahoval do bytu v New Yorku, kde je prísny zákaz vodiť zvieratá. Nemecký ovčiak Rainy chce byť s Jimmym a preto sa vydáva hľadať svojho mladého pána cez celú krajinu. Nebude to určite ľahké, ale Rainyho nos doteraz nikdy nesklamal. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Dado odpad!

všechny recenze uživatele

Nad to, že sa ten čokel dokázal v zlomku sekundy premiestniť o pár desiatok metrov ďalej, som sa ešte dokázal povzniesť, ale keď začal hrať na klavíry, musel som film vypnúť. (10%) ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem takový nejistý pocit, že mi nepřísluší hodnotit dětské filmy vzhledem k mému kmetskému věku, i když na druhou stranu se pomalu životní kruh uzavírá a já se co nevidět vrátím k infantilním radovánkách a nočnímu pomočování, toť věc nevyhnutelná a tedy se nějak tomuto osudu zásadně nebráním, vždyť i opilecké žvatlání je tak roztomilé. Nicméně se obávám, že tento kus, ač jsem se ho snažil vidět optikou haranta, geronta i čivou sexuálního predátora na vrcholu, tedy mým svatým očním nervem, stojí za vychladlý exkrement pana super psa. ()

Reklama

BeranSon odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, vlastně ani neznám důvod, proč se na takovéhle filmy koukat. Vrchol amatérizmu, který by nikdy neměl vzniknout. Nepočítaje fakt, že "psích" filmů je až až a začíná to být nudné a ohrané klišé. Kamera, herci atmosféra - to je vše je na bodě mrazu, jinak asi není potřeba nic dodávat. - 0/10 - ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Jediné čo mi tam výraznejšie prekážalo bola scénka kde Rainy ( pes ) šoféroval auto. Ale inak pekný detský rodinný film o chlapcovi a psovi. Reiny si Vás proste chtiac nechtiac získa. Film určený najmä deťom. **/*** ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama