Reklama

Reklama

Hledá se Jackie Chan

  • Čína Xun zhao Cheng Long (více)

Šestnáctiletý Zhang Yi-shan nemá školu příliš v oblibě, protože je pro ostatní terčem posměchu. Jeho jediným snem je setkat se s Jackie Chanem a učit se od něj kung-fu. Kdyby se mu to totiž podařilo, nikdo by se mu už ve třídě nesmál. Jenže setkat se s mistrem není žádná hračka. Zhang se náhodou dozví, že jeho idol natáčí v Pekingu další film a hned se tam vydá. Ti dva se skutečně potkají a Jackie dokonce dá chlapci první lekci, jenže úplně jinou, než čekal... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Infantilní dobrodružství, o chlapci, který se vydává na velkou výpravu aby našel svůj vysněný grál, kterým je samotný Jackie Chan. Pro čínské dětské publikum (kolik českých dětí zná J. Chana?) možná zábavné, ale pro ostatní už vůbec. A kdo se těší na Jackieho Chana a jeho kousky, ať si nechá zajít chuť. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ach jo, teda fakt nevím, co na to říct. Dívala sem se na tento film samozřejmě kvůli Jackiemu Chanovi, ale ten se v celém filmu objevil tak na 2 minuty. No to by ani nebyl hlavní kámen úrazu. Problém je spíš v tom, že to vypadalo, jak kdyby si kluk vzal doma kameru a všechno si to natočil sám. Ano, jednak byl amatérský obraz a jednak zde byl velmi prostoduchý příběh, který by zaujal možná tak malé děti... Vážně nechápu, proč se tomu Jackie propůjčil. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět tohoto snímku je velmi podobný staršímu filmovému počinu z roku 1992 pod českým názvem ´Mistr kickboxu´. Máme tu chlapce s touhou se setkat se svým idolem Jackie Chanem a požádat ho, aby ho učil bojovému umění. A kudy chodí, představuje si s ním různé akční situace. No ano, ve snímku ´Mistr kickboxu´ je také takový kluk, byť středoškolák, a pro změnu je jeho idolem Chuck Norris. Televizní optika kamery velmi snižuje vizuální strukturu filmu a tak to dosti ubírá na kvalitě. Začátek děje ihned spustí velikou bitku samotného Jackieho Chana, aby se poté ukázalo, že se jen natáčela scéna k filmu a Jackie tu v podstatě hraje sám sebe. Ukazuje se však jen okrajově, protože hlavním hrdinou příběhu je 16-letý Zhang Yi-shan, který pro setkání s ním dělá naprosto vše. Film není ničím jiným než rodinným lehce zábavným snímkem, který je určen pro celou rodinu, takže tu nelze očekávat lecjaké ostré bojůvky. Celkově akčně naladěného diváka tedy neoslní, ale jako televizní pohodovku se to dá zvládnout. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je zde maximálně pět minut, kdy hraje sám sebe při točení filmu. Po zbylých 80 minut se odehrává TV nudné rodinné cosi o klukovi, co rád Jackieho Chana a chce ho moc a hodně moc vidět. Jak to asi dopadne?! No jasně, že se s ním sejde, to by ten čínský morálně čistý film přece jinak nebyl. Budu zlý, ale toto je něco jako budovatelský film u nás, kde musel každý z herců hrát, aby si mohl natočit "něco mimo". ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

HEH ... Jackie Chan na 5 sekund. Žiadne Jackie-ho srandičky, žiadne Jackie-ho fintičky. S Jackie-m to vlastne nemá nič spoločné. Je to nechutné znásilňovanie kupujúceho. Nie je to prvý krát, čo Jackie Chan figuruje ako lákadlo, ale iba prebehne na pár záberov. Nemyslím, že on niečo také potrebuje. Skôr to bude nejaké nutné zlo ... či čo ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Yihong Jiang v roce 2009 soutěžila o cenu Golden Rooster v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli. (Terva)

Reklama

Reklama