Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David Terran je vědec, který napsal studii o nebezpečí zemských magnetických polí. Jeho teorie však kolegové nepřijímají a také jeho největší přítel se k nim staví odmítavě. David proto rezignuje na svoji kariéru a stěhuje se do odlehlé chaty, kde žije se svým otcem. Na druhé straně zeměkoule mezitím íránská vláda spustila sérii pokusných jaderných výbuchů. Ty nečekaně spustily ničivá zemětřesení a hrozí, že zničí veškerý život na zemi. Zoufalá americká vláda povolá Davida, aby našel řešení. Aby však David mohl pomoci, potřebuje Martina – svého bývalého přítele, který mu nevěřil. Musí proto nejprve obnovit pošramocený vztah, aby společně zachránili svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

To byl nápad, pustit si večer Příchozí a den na to Konec světa. Finále se pojednává někde uprostřed suti, kde parta blbců chatuje na pc z roku 1830 s panem prezidentem, aby zrušil příkaz k jadernému útoku, který by zabil Zemi a způsobil naše vyhynutí. Charles Shaughnessy by měl zůstat v posteli s Fanny a nechodit do "vážných" filmů. Je to poleno a poleno zůstane. I když ten zbytek, no.. A závěrečné ponaučení? Když je konec světa, tak si toho nevšímejte a on to konec nakonec nebude :-) ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Za některé omyly se krutě platí! Sám jsem toho důkazem, protože tento film jsem si stáhl omylem a pak celých třicet minut nevěřícně hleděl, než zvítězil můj pud sebezáchovy a toto dílo vypnul. Typický film pro odpolední vysílání na Nově. Triky jako ze Studia kamarád, herecké výkony na podobné úrovni (i když Muff je proti nim vlastně pan herec!), raději rychle zapomenout. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Další televizní katastrofický televizní snímek dokazující fakt, že fantazie scénáristů je bezbřehá a že mohou vymyslet naprosto cokoliv bez toho, aby to bylo v souběhu s fyzikálními a vůbec přírodními zákony. Děj je pochopitelně na televizi hlavně konverzační, takže akce si tu divák moc neužije. Nějakého napětí už vůbec ne. Ale jo, něco tu je, ale jsou tak kratičké, že vyznívají spíše jenom aby se neřeklo. Buď lidem spadnou na hlavu sutiny či cihly, nebo spadne most. Vizuálně však tyto scénky nevypadají špatně, to se zase upřít nedá. Vědecké nelogičnosti jsou ale až nadmíru veškeré únosnosti, takže vzdělaný člověk aby si nechápavě hlavu ukroutil. Pro TV vysílání na zaplnění vysílacího času takový filmový výtvor může stačit, ale jinak bohužel. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle dámy a pánové byl opravdu katastrofický film. Když vezmu v potaz běžnou hloupost a řemeslné zpracování většiny filmu Béčkové produkce, tak na tenhle film nevymysleli ještě písmeno v abecedě. V první půlce jsem se ještě místy jen pousmál ale druhá půlka byl už jen soustavný záchvat smíchu. Scénu s autobaterií a závěrečnou procházku budu mít v hlavě ještě hodně dlouho. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Lacné triky, stupídne dialógy a monológy, ktoré sa síce tvária rozumne, ale sú tak isto úplne stupídne. Herci a prostredie starostlivo vybratí, aby financie vyšli na úvodné aj na záverečné titulky. Pre tento film by bolo vyvolanie zvracania úspech, ale nezmohol sa ani na to. Ďalší zo série filmov, ktoré sa chcú nabaliť na obavách z blížiaceho sa roku 2012. Apokalypticý príbeh v ktorom sa skoro nič nedeje. Samá vata je vyplňovaná vatou. Nestojí to za to! ODPAD! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama