Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o Victorovi, který se na první pohled bláznivě zamiluje do překrásné dívky jménem Anya. Problém však spočívá v tom, že ona je starší a navíc má přítele Petera. S ním plánuje brzy prožít své poprvé. Peter si s ní ale chce jen užít a nechová k ní žádné city, což Victor brzy zjistí, a jelikož ji miluje, rozhodne se dobýt její srdce a zachránit ji před zklamáním. (Ssimca)

(více)

Recenze (4)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Milé, upřímné, ale taky místy zbytečně pubertální a přehnané, což trochu sráží jinak neobvykle silnou chemii mezi ústřední dvojicí. Fandy rom comů to rozhodně potěší, má to hodně vtipných scén (Ray Wise v roli otce sympaťáka válí), ale taky pár, které jdou přes čáru trapnosti (Victorovy zasněné stavy, koktání v lékárně), ale ty vzhledem ke zbytku milerád přehlédnu. Scout Taylor-Compton je každopádně boží! A kvalitní výběr hudby též stojí za zmínku. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Možná se tenhle film může zdát jako další "teen- klišérádobykomedie" ale věřte mi, že i když je příběh jednoduchý a ne moc originální, tak je všechno podáno takovou lidskou a přirozenou formou, že se možná budete válet smíchy, nebo si zavzpomínáte na středoškolskou lásku. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Ďaľšia z radu príjemných romantických komédií, ktorá síce strieda jedno klišé za druhým, ale nijako to nevadí. Na spestrenie je tu duo malých kameramanov s fakt podrezaným jazykom a za zmienku stojí aj postava pohoďáckeho otca. Na vypnutie ako stvorené. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama