Reklama

Reklama

A Reencarnação do Sexo

  • USA Reincarnation of Sex, The (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
Horor / Pornografický
Brazílie, 1982, 80 min

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý duchařský příběh a neuvěřitelné vraždy, tak asi takto by se dala charkterisovat tato brazilská obskurní sleazy raritka. Není tu tolik napětí (jako všech těch různých soft-erotických scén, ale atmosféra byla místy skutečně dobrá) vše podstatné se odehrává v noci a některé ty scény jsou docela skličující. Ano, jen pro náročné:-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Brazilský horror, který v sobě spojuje téma křivdy a vraždy, duchařiny a posedlosti žen v jedné vesnici, hromadu sexu a krvavých vražd. V podstatě se to skládá z neustálých souloží a následných vraždách, většinou mužů, ale i žen, spousta nahoty, sexu - softcore a krvavých brutálních vražd. Krev teče proudem téměř z obrazovky, ale samotné goreefekty jsou jen letmo prostříhané, takže v tomto ohledu film jako horror dost ztrácí. Jinak má výbornou hudbu, odpudivou atmosféru a je to "extreme sleazy flick" ... Prostě všechna ta nahá těla spousty "hereček" a chlapů, do toho ty vraždy ... no není to ještě stále taková drsárna jako třeba Forced Entry (1973) nebo Giallo a Venezia (1979), ale docela se to těmto "odpudivostem" blíží. Rarita jen pro "náročné" =(šílené ...). ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Efektívne prerozdelenie sexu s atmosférou a následné priloženie slušných killovačiek. Jeden z mála príkladov , kedy tie sexuálne divočinky nevadili, aj keď už názov napovedal. Viac, ako príjemné prekvapenie a na tú brazílsku dobu nápad s kvetinami si zaslúźi obdiv, ako aj to spracovanie výnimočne podarenej koláže z dvoch odlišných žánrov. Dnes sa totiž bojuje na odlišných frontoch a drvivá väčina na oboch stranách je menej, ako divácky použiteľná. OK. ( zaujímal by ma ale názor na túto záležitosť DrsnejSandry, čo on/ona/ono na to - alebo len úprava hodnotenia ? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Až metafyzická ducharina, ktorá sa to všetko snaží vysvetliť krvou a penetráciou. Už len Vangelisova skladba použitá v titulkách, musela dať najavo, že tu nepôjde o obyčajný hororík. A rozhodne nieje. Mimo mainstream všetkými desiatimi. Nieje to ale zlúčenina dokonalá. Občas to vyznie ako WTF, občas nudí, v konečnom dôsledku ale spĺňa to, čo má horor mať. Hustú atmosféru, mystérium a nejaké to gore. ()

Reklama

Reklama