Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucky Luke dostal příkaz, aby udělal pořádek ve svém rodném Daisy Townu. Městečku momentálně vládne banda desperátů, jako je Billy Kid, Calamity Jane a Jesse James. Lucky Luke zatím nikoho nezabil, ale spravedlnost asi nezjedná, aniž by dal někomu okusit olova... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

burton odpad!

všechny recenze uživatele

Začínalo to tak pěkně. Luke se obléká, zapíná manžety, zasunuje náboje do opasku, který si předtím utáhl na sexy nebesky modrých džínách a pak otočí kolečkem ostruhy na kovbojské botě a kamera sjíždí znovu jeho kráčející štíhlou postavu. No a tady bych to zabalila a dala závěrečné titulky a byl by konec a bylo by to nevtipnější na světě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €27miliónovTržby Celosvetovo $17,853,000║ ťažko povedať pre akú cieľovú skupinu to bolo zamerané, lebo čo sa réžie týka je to guláš všetkého, absolútne nevývažené, čo sa technickej stránky týka je tam cítiť ten slušný rozpočet, sú tam nejaké vizuálne vychytávky len škoda že nie fungujúce pre ten rozpačitý dej, sklamanie /40%/ ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Francouzský western v lehce modernizovaném kabátě s pár povedenými vtípky, ale né už s tak dobrým příběhem. Hlavnímu hrdinovi by i William Tell záviděl, má nehorázné štěstí-kupodivu a jeho představitel jakoby vypadl z reklamy na Hugo Bosse. Jen by mě zajímalo, jak toho koně naučili mluvit?! :-) 55% ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Lucky Luke s Terencem Hillem mě nijak neoslovil, ale určitě to bylo koukatelnější, než tenhle škvár. Humor se nekonal, herci špatní. Jediné, co se mi líbilo, byl mluvící kůň, který po hříchu dostal příliš málo prostoru a scénka, kdy Luke rozměňoval bankovku. Ale to je na hodinu a třičtvrtě strašně málo. ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že to takhle dopadlo... francouzské filmy mám rád, Lucky Luka s Terrencem Hillem jsem v dětství zbožňoval, ale toto se mi nelíbilo. Jean Dujardin je vzor chlapa, ale děj nic moc (spíše nic), záporáci o ničem, vtipy nefunkční, jen ta kamera a vizuální stránka byla hodně povedená (ale to je u Francouzů typické, že se občas nechají unést a vytvoří něco naprosto stylového bohužel na úkor děje a logiky). Víckrát už to vidět nemusím. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Billy the Kid má na zádech napsáno: "Wanted 5000 $". (ČSFD)
  • Na budově Western Union v Daisy Town je napsáno jméno režiséra - James Huth. (ČSFD)
  • Na zdi v Cooperově vile jsou Morrisovy náčrtky z prvních komiksů. (ČSFD)

Reklama

Reklama