Reklama

Reklama

Jennifer se stěhuje do nového domu a někdo ukradne stěhovací vůz i s jejími věcmi. Co teď? Nemá už peníze, za které by pořídila nové vybavení. Také dostala pozvánku na svatbu své kamarádky a odchází tam s velkým despektem. Pozná tam Vince, hazardního hráče s obrovskými dluhy. Oba žasnou nad tím, kolik darů a peněz svatebčané dostali. Jennifer dostane nápad a vybídne Vince, aby uspořádali falešnou svatbu. Jennifer dostane dary a vybaví svůj byt, Vince peníze, aby mohl zaplatit své dluhy. Dvojice ale musí vymyslet, proč se berou tak narychlo. Jennifer bere Vince do rodného domu. Rodiče dívky, kteří už ani nedoufali, že se jejich starší dcera někdy vdá, jsou z té zprávy tak nadšení, že jim nabídnou svatbu zaplatit. Jennifer to odmítá, ale Vince souhlasí a rodičům téměř v slzách děkuje. Jak to nakonec dopadne? (TV Nova)

(více)

Recenze (38)

hladass 

všechny recenze uživatele

Na televizní film, je Moje falešná svatba docela pohodová komedie, sice předvídatelná až hanba, ale se sympatickými herci, mezi nimiž chemie opravdu funguje, čehož posléze využili tvůrci seriálu Melissa & Joey a proto s tímto kusem nemám ani ten nejmenší problém a beru ho jako takový předkrm, před výše zmíněným sitcomem, který mimochodem fanouškům sitcomů musím jednoznačně doporučit... ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Je sice jasné jak tato komedie skončí, ale má takový příjemný nádech něčeho spolu se skvělou Melissou. Její přítel se od minulé komedie také změnil...a k lepšímu. Pokud jste romanticky založení, tak doporučuju...určitě lepší než zabíjet čas u Stmívání, kde se slibovaná romantika nevyskytuje vůbec nikde. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Copak neslyší, jak jí tikají hodiny ?? Všichni to slyší !! Tik ťak, tik ťak, tik ťak.." - "No, zní to spíš jako bim baam, bim baam.." ;) To spíš zvoní umíráček.. Tikající Melissa Joan Hart se stala větší, nikoli však čarodějnicí ani herečkou, spíš je stále stejně otravná.. To živelný sympaťák Joey Lawrence je docela jiná káva, rozhodně platí za velmi zajímavého herce s velmi zajímavou, byť spíše sitcomovou, komikou.. Kdysi talentovaný režisér Gil Junger se začíná utápět ve stále větším hnoji, a tak ani on tuhle pseudoromantickou bezduchost s rádoby gangsterskými motivy zachránit nezvládl, o to více mě zaráží, že přivedla studio na nápad s vlastním sitcomem obou hlavních hrdinů, byť tedy zvlášť dík tomu kontrastu mezi nimi jistá chemie skutečně existuje.. Seriál Melissa a Joey se nakonec opravdu povedl o poznání lépe, ovšem ta laťka zrovna taky moc vysoko neplandala.. ()

Mery235 

všechny recenze uživatele

..tak hej, je to dost po pazi film, no ti dvaja maju tak skvelu chemiu a tak paradne vedia hrat a tak im to islo, ze nemozem dat nizsie hodnotenie.. film som mala odporucany kamosom ako taku oddychovku na vecer... a tak som si to uzila, zasmiala sa a vychutnala si pekne herecke vykony, hlasky, scenky a to vsetko v jednom pohodovom filmiku... som spokojna, kludne si to pozriem aj znova.. a 54% sa mi zda fakt malo... :P ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Popravde som od toho čakal prinajlepšom dvojhviezdičkovú blbinu na jedno pozretie s kráskou Melissa Joan Hartovou. Ale pritom to je na TV film neskutočne vtipné. Ústredný nápad celkom originálny. Chémia medzi Melissou a Joeym funguje dokonale. Dokonca aj priblblé postavy úžerníkov mi pripadali zábavné. K tomu to má tak svižné tempo až mi na konci bolo ľúto, že to tak rýchlo ubehlo. Bavilo ma to a určite si to ešte niekedy pozriem. Zatiaľ dávam spokojných 7/10. Aj CZ dabing sa vydaril. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama