Reklama

Reklama

Barbie a Tři Mušketýři

  • USA Barbie and the Three Musketeers
Trailer

Obsahy(1)

Barbie jako hvězda Corrine, která touží, aby se stala mušketýrkou. Když opustí její domovskou zemi, do Paříže, potká další tři dívky, které chtějí být mušketýři taky. Ale když objevili zlé spiknutí, unést Prince Louise, musí všechny dát svůj talent do zkušebního uložte ho a království! Může Corrine a její přátelé zachránit prince v čas, a všichni budou plnit své sny stát se mušketýři? Po tom všem, s přátelstvím na jejich straně je jedna za všechny a všechny za jednoho. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Belbo 

všechny recenze uživatele

No, škoda nevyužitého tématu. Barbie a Tři mušketýři měla potenciál stát se milníkem animovaného filmu, kdyby... není tam nic, co by nefungovalo v Labutím jezeře nebo Diamantovém zámku, ale nemohu si pomoci, mám takový pocit jak kdyby scénárista pořádně nevěděl jak s látkou naložit. Proto tak nízké hodnocení. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Než si Barbie pustíte, podívejte se nejdřív třeba na 1984, Memento, Stalkera a Written a pak jí budete muset dát pět hvězdiček. Není tak hrozná, jak je hodnocená a už vůbec ne, jak říká trailer. Neříkám, že jde o veledílo, protože to blbost je, ale velice příjemně naivní a neurážející. Dokonce je občas i vtipná a má pěknou hudbu. Nicméně je dělaná hlavně na to, ay se prodaly nové modely, oblečení a domečky, podle čehož taky vypadá animace, která se realitě snaží přiblížit. Je přece snadnější hodit primitivní model domku do filmu, než vytvořit užasný model podle propracovaného filmu. Ale pobavilo mě to, tak hodnocení srážet nebudu... ono to tu taky moc nejde. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Podobně jako ve filmu Princezna a Švadlenka, jenž byl prvním muzikálem v sérii a adaptací klasické klučičí látky podle Marka Twaina Princ a chuďas, i tady se setkáváme s dívčím přepisem chlapecké klasiky. Alexandr Dumas starší napsal své Tři mušketýry v roce 1844 a od té doby inspirovali mnoho adaptací. Holčičí varianta není vyloženě novinkou, jak by se mohlo zdát, ale Barbie rozhodně posloužila jako velice dobrý odrazový můstek pro jeden z jejích nejlepších filmů. Nejedná se o nic pobuřujícího vůči klasice, jde jen o umné přiblížení tradičního příběhu nejmladší generaci. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hele, na rovinu. Já s animáky pro holky problém nemám, dokonce jeden se mi dost líbí (je to tenhle). Jenže tohle je špatné po všech stránkách. Animace jak z nějaké laciné hry, postavy otavné a blbé až běda, hudební vložky jsou taky dost otřesné a příběh i na film pro děti pitomý. Navíc je to feministické až běda a přímo to bije do očí. Dokonce ani ten filmový svět nedává smysl (btw, to jsou nějaké Bradavice, že se tam střecha pohybuje? když byla v jednom záběru někde a v druhém úplně jinde...). A proboha, ta snaha o humor... Chápu, že se tomu zasmějou malý děcka, ale kruci, proč tam nemůžou dát něco, co pobaví všechny generace? Co ti rodiče, kteří se na to s tou svojí "malou princeznou" budou muset povinně dívat? Ach jaj... Moje první (a nechtěné) setkání s Barbie filmem a dopadne to víc než otřesně. Pro milovníky cringe všeho druhu doporučuji, zbytku světa radím, ať se tomu vyhnou... Odpad zcela bez debat. ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Přátelé, toto byl opravdu nářez... Lepší než Barbie Růženka. Čtyři silné, sebevědomé, emancipované ženy, které se nebojí dokázat, že mají právo stát se mušketýry, každá má jiné vlasy, jiné šaty s těma nejpěknějšíma sukýnkama na světě a každá umí něco jiného. Opravdu mě pobavil jejich příchod na ples ("lady Barbecue") a poté ta neuvěřitelně krutopřísná, bojová akce, která v podstatě začala voňavkou... No tak, tohle přece musíte brát s nadsázkou! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Část hudby k filmu byla natáčena ve studiích v Praze s českými hudebníky a českým dirigentem. (honajz)

Reklama

Reklama