Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (267)

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá odpornost Mohameda Khashoggi.Opravdu úchvatně otřesné!Chtěl jsem se přesvědčit jestli toto zfetované "dílo" je opravdu tak strašné. Čekal jsem že by mě mohl ještě rozesmát nějaký rasismus..ale žádný nepřišel. Koukal jsem 10 minut a bylo to ještě horší než má očekávání.Tento film mohl stvořit pouze antisociál napumpovaný LSD s rozdrcenou čelistí. Mučil bych ho tak,že bych ho přibil k plátnu s wallpaperem tohoto filmu, uřízl bych mu cecky,a za neustálého kopání do koulí mu oholil oční bulvy. (moje hodnocení už si můžete domyslet) ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Nervy drásající bitva nejvyššího boha Řeků Dia s nejvšším bohem Akkadů Mardukem se odehrává na pozadí citlivého komorního příběhu malého chlapce, jenž se ocitl v neznámém prostředí a musí překonat sám sebe. Originální pohled na řeckou mytologii skloubený s každodenními životy běžných amerických středoškoláků nabízí unikátní zážitek, jenž nelze zapomenout. Bohužel jsem samým natěšením nevydržel počkat až do kina a (celý!!!) film zhlédnul v dostupném DVDRipu. Tematicky podobný Souboj Titánů to letos v dubnu bude mít každopádně velmi těžké. A teď vážně, Little Hercules je s velkou pravděpodobností tím nejhorším snímkem, který se kdy objevil v české kinodistribuci, a současně nejspíš i nejhorším snímkem, který se kdy ocitl v jakékoli jiné kinodistribuci. Proto jsem si jej vlastně sehnal. Guilty pleasure potenciál je ovšem tak ohromný, že jsem vážně uvažoval o jedné hvězdičce, nakonec mi ale bylo líto narušovat ten zcela černý sloupec napravo. Vzhledem k tomu, že se čas od času setkávám s amatérskou bezrozpočtovou hororovou tvorbou, nebyl pro mne Hercules 3D takovým šokem, jakým musí být pro většinu ostatních uživatelů. Těm bych návštěvu kina snad i doporučil, neboť další příležitost vidět něco doposavad absolutně neznámého na velkém plátně se asi hned tak znova nenaskytne. To zas jednou budou na českých filmových serverech vtipné recenze, už se na ně těším... :-D ()

Reklama

Oralfabet odpad!

všechny recenze uživatele

Musel jsem zjistit, jaký je 1. nejhorší film podle csfd. No... Nic hezkýho to nebylo. Neviděl jsem z toho víc, než dvacet minut (pak se to celý nějak posralo a vyplo a já necítil potřebu zjišťovat, kde byla chyba, popřípadě stahovat znova), ale myslím, že to stačilo. Český dabing jako vždy pozvedá zážitek na úplně novou úroveň. Stejně tak jakékoli omamné látky a parta přátel, co mají taky slabost pro podobná veledíla. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Boris s Khashoggim spláchli Dia do hajzlu, doslova, a z Héry udělali afektovanou mrchu! Na další bohy si už naštěstí nevzpomněli (nepočítáme-li toho kokůtka Marduka, který v tomto příběhu na motivy řeckých bájí a pověstí figuruje bůhvíproč). Pořád to ale není nic proti, co na svém synovi Richardovi spáchali jeho rodiče, konkrétně jeho otec Pavel (viz zajímavosti), to už zavání týráním. Stejně tak pak týrá svého diváka distribuční společnost GoCrazy, která tenhle hloupoučký film s otřesným lookem propašovala do kin (a cHtěLA zA To PeNízE!). Hvězdičku za to, že mě to utvrdilo v tom, že neexistuje nic směšnějšího než wrestling. 15 % ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vobec nemozem pochopit, co ma donutilo pozriet tento megashit. Strata casu a hlavne mozgovych buniek, co som to videl za hrozu na monitore. Rodinny film? Urcite ano. Komedia? To snad nemyslia vazne, ze tento smradlavy zvratok zaraduju medzi komedie. Urcite niieeeee. Je to skor pokus urobit film, co bohuzial moc nevyslo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama