Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Je to šílená blbost,ale odpad nedám z jednoho prostého důvodu a to je,že mě ten film nenasíral tolik jako ostatní ,kterým jsem dal odpad a nebo jsem je třeba ani nedokoukal.Tady jsem se občas i zasmál,ale pouze tomu jaká je to blbost,takže vám asi i tak poradím aby jste se nato ze zvědavosti nedívali opravdu o nic nepřijdete :D :D...10 % ()

Drnqonovic odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se: z Herkula 3D jsem viděl pouze 12 minut a 37 sekund. Dál už jsem se koukat nevydržel, prostě to nešlo. To už je zábavnější dokola sledovat teleshopping s Horstem Fuchsem, který má oproti Sandrakovi alespoň nějaké charisma. Upřímně nechápu, proč tyto filmy vznikají. Kdo je takový blázen, že je ochoten nalít peníze do takové šílenosti, jako je moderní Herkules, který chce poznat americký způsob života (???). Nemá cenu rozebírat jednotlivé stránky filmu, všechny jsou jednoduše špatné (alespoň v první čtvrthodině, ale pochybuji, že zbytek je lepší). Jestli peklo existuje, je tam rezervované místo pro Hulka Hogana. Jestli ne, spravedlnost neexistuje. ()

Reklama

redalert21 odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelný rypák, Malý synacek seslany od samotneho paka Hulka hogena ze sebe dela ve skola idiota, s xichtem opiči pracky mate chut si pustit plyn a radostne umřít...ostatní "herci" predvadeji opravdu paradní vykony Gould a Hogan na "nebesích" a jejich obličejové grimasy neznají mezí. K deji ani nemam co rict zadný tam není, končí to vypatlaně a do kina bych na to nesel ani kdyby mi zaplatili....end of story, ODPAD (hral sem u toho fm 2010) jo sorry PS Hulk tam ma par oblicejových mimik ze vypada jak kdyby ho pod zaberem kamery kourila nejaka bába... ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

„A tohle si zapamatuj: až budeš připravený, použij meč pro získání nejvyšší síly. Jestli ale meči zalžeš, meč to pozná a ty budeš navždy vyhoštěn z Olympu,“ promlouvá ze záchodové mísy Zeus Hulk Hogan k Herkulovi zrovna ve chvíli, kdy ten na sobě umotává tuniku z toaleťáku. A podobné scény nejsou v Malém Herkulovi vůbec ojedinělé. Že jde i za přítomnosti geniálního českého dabingu, v němž se role vypravěče ujal člověk, který na Nově namluvil upoutávky na Megafilmy, o nejhůře hodnocený film na csfd, mi nejde na rozum už z toho důvodu, že ze scenáristického hlediska se jedná o relativně věrné vyobrazení reality, aspoň tak jak ji známe z dochovaných materiálů. I proto může snímek posloužit jako nenásilný prostředek k historické vzdělanosti dětí školou povinných. Že Sokrates během svého života pobýval s bohy na hoře Olymp není až takovým tajemstvím, ale že byl učitelem samotného Herkula ví dnes jen málokdo. Takže jděte s kamarády do hospody, pár hodin tam poseďte a pak si společně užijte toto veledílo. Neměli byste odcházet zklamáni. ()

TerezaVanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmy, které jsem neviděla já osobně, ale u tohodle si dovolím udělat vyjímku. Dneska přišel můj 9ti letý brácha domů a na otázku jaký byl film (byli na něm se školou!!!), odpověděl,že to byla největší blbost na světě. Což asi vypovídá o kvalitě filmu, když i devítileté dítě pozná jaká to byla zhovadilost. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama