Reklama

Reklama

Malý Herkules

  • Česko Herkules 3D (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý Herkules, který je polobohem, žije se svým otcem, Diem, nejvyšším z Bohů, a vychovává ho Sokrates. Herkules by se chtěl podívat na Zemi, chodit tam do opravdové školy a poznat život obyčejných dětí. A tak jednoho dne z Olympu uteče a dostane se do dnešní Californie. Potkává třináctiletého Curtise, který ho vezme k sobě domů. Herkulovi se splní jeho sen a začne chodit s Curtisem do opravdové školy. Na Zemi však mezitím dorazí i Marduk, věčný rival Dia, který chce Herkulovi zabránit v jeho návratu na Olymp. Marduk by chtěl, aby Zeus uznal, že Marduk je ze všech nejmocnejší a že jeho Babylon je pravým domovem všech Bohů. Zeus nakonec souhlasí s tím, že nechá Herkula zápasit s mladým Bohem Kintarem, aby Mardukovi ukázal, jakou sílu Herkules má. Chlapec tak bude muset opustit svoji novou rodinu a zachránit čest svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (266)

inachisio 

všechny recenze uživatele

Kamera, střih, scénář, animace, vše do sebe dokonale zapadá a vytváří tak naprosto mistrovský snímek. Film má hlubokou myšlenku, která vás doprovází celým dějem a ještě přinejmenším dva týdny vám nedá spát. Grafické efekty jsou opravdu oslnivé díky zcela revolučním technikám, které byly vůbec poprvé použity u tohoto díla. O tomto filmu by bylo možné napsat celé knihy a jistě se tak brzy stane, je pro všechny ohromnou inspirací a navždy zůstane v našich srdcích. Myslím, že je zbytečné dodávat, že film za mě má 100%. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrdo som capol odpad!. Ten však má v sebe niesť pozitívnu konotáciu... Niečo ako podsta filmu, v ktorom je všetko (ale do bodky VŠETKO!) robené úplne nesprávne. A to svojím zvráteným spôsobom čaruje úsmev na perách. Svojím spôsobom tomu filmu fandím a moje hodnotenie má prispieť k upevneniu prvenstva najväčšej sračky v dejinách. :) ()

Reklama

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně do nebe volající koncentrát špatnosti, demence, tvůrčí neschopnosti a guilty pleasure v té nejčistší možné formě, korunovaný nejhorším českým dabingem za hodně hodně hodně dlouhou dobu. Ten film je postavený na hlavu a smysl v něm nedává snad VŮBEC NIC (ať už technicky, nebo obsahově). Kameraman musel být buďto nedoceněný génius, nebo na drogách (popř. nedoceněný génius na drogách), protože herci v půlce záběrů prostě MAJÍ UŘÍZNUTÉ HLAVY! 3D efekt se plně projeví asi 4x, všechno na začátku a celý tenhle filmový omyl korunuje Hulk Hogan v záchodové míse! Aby bylo jasno, já v tom kině umřel. Akorát tomu doteďka odmítám uvěřit :))) Ale nestěžuju si. Dostal jsem PŘESNĚ TO, co jsem chtěl. P.S.: Malý Herkules mi neuvěřitelně připomíná současného přítele mé bejvalky. Enjoy, holka :) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Je to asi pěkně šílený, ale tu hvězdičku dám z jednoho prostého důvodu. U filmu jsem se smál, a tak byl žánr komedie zčásti splněn. Je však nutno dodat za jakých okolností, protože bych byl blázen, kdybych se smál vážně. Není totiž lepší nápad si pustit Herkula bez 3D brýlí o půl třetí ráno se skupinkou zhruba 10 lidí. Ze začátku se na vás sice zjeví špatné efekty (na které by byly 3D brýle sebevražda, a které půlku osazenstva v takovou noční dobu zaručeně uspí) a zhruba půlku stopáže si říkáte co jste to kurva pustili, ale když vás v půlce chytne největší únava a řeknete si, že by byla škoda to už nedokoukat, tak se rozhodnete pro udržení pozornosti Herkula parodovat. A ono to nebylo vůbec špatné! Když pomyslíte, že Herkulův meč je vlastně obří oboustranný robertek, o který se všichni hádají, tak je chování postav, efektů a všeho okolo celkem vtipné. Takže asi tak za tu jednu. Zas bych byl sadista, kdybych dal 2*, ale aspoň jde vidět, že i u nejhoršího filmu na csfd se jde nezabít. ()

Ilicka odpad!

všechny recenze uživatele

Napůl jsem poslechla Františka Fuku. Prozkoumala jsem 3D efekt ve 2D. Prožila jsem úchvatné epické dobrodružství. A stále jsem si říkala, jak by bylo krásné natočit si 3D domácí video, neboť kamera a herecké výkony byly na hranici home production. Speciální dík za Heru, díky ní se mi i Hulk Hogan zdál snesitelný. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • V závěrečných titulcích je u jména postavy Hulka Hogana "Zues" namísto "Zeus". (ČSFD)
  • Predstaviteľ Herkula, ukrajinský herec Richard Sandrák, trénoval pod dohľadom svojho otca Pavla. Získaval neskutočnú postavu a v šiestich rokoch zdvíhal na bench presse 80 kilogramov. Ešte než mu bolo osem, mal brušné svaly a bicepsy, aké nemajú mnohí dospelí športovci. S tým prišla aj sláva s jeho menom a prezývka Malý Herkules. Ale tiež kritika, že v tak útlom veku je tréningová záťaž, ktorú na neho otec kládol, nevhodná. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama