Reklama

Reklama

Příběhy slavných

(seriál)
  • Česko Předčasná úmrtí (více)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2000–2013), 170 h 29 min (Minutáž: 45–60 min)

Režie:

Petr Lokaj, Zdeněk Gawlik, Pavel Křemen, Petr Kotek, Marek Dušák, Václav Kučera (více)

Hrají:

Josef Kemr, Helena Růžičková, Miloslav Šimek, Július Satinský, Zdeněk Štěpánek, Karel Zich, Jiří Kodet, Stella Zázvorková, Vladimír Dvořák, Eva Jakoubková, Libuše Geprtová, Nataša Gollová (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(196)

Příbuzní, historikové, známí a kamarádi vzpomínají na slavné postavy českého, převážně uměleckého prostředí a snaží se je objektivně přiblížit ostatním. (MJMilan)

Recenze uživatele farmnf k tomuto seriálu (3)

Bylo nám s ním dobře (2002) (S03E05) 

A mě se chce něco říct. Sám dokument špatný nebyl, ale je plný vylhaných keců. Milan Chladil byl hovado, vychcané odporné a nečestné, co si myslel, že ojebe každýho. Mému otci stále dlužil a lezl k nám v neděli na oběd. Můj otec řekl matce: Vyser se na něj, ať se nažere na Kavčích horách debil! Byl furt vožralej a jezdil v bleděmodré simce. U nás na stavbě na mě stále dýchali zedníci rum, kontušovku a pivo. Byl jsem zvyklý. Když mě bral Chladil do náruče a učil jako řídit jeho Simcu, dejchl na mě a udělalo se mě tak zle, že jsem málem padl. Bylo to prase prolhané, hlavně, že stejný notorik Hála ho chválí jako apoštola. Když jsem ho naposled viděl, bylo mi 11 a vůbec mě nechybí.... ()

Nakloněná rovina Karla Hály (2009) (S10E04) 

Moc dobře udělané. Karel Hála a Milan Chladil. Naprosto nezodpovědní ožralové a kurevníci. Bez nich by se česká kultura hravě obešla. Chladil nám lezl v  neděli ve 12 do baráku, otci dlužil desítky tisíc a máma vyděšená mu chtěla nabídnout hovězí roštěnku! Otec naštěstí reagoval po svém. Vyser se na něj, nech klukům na večer.... ()

Ryba života (2009) (S10E07) 

Slušný portrét velkého herce, co do strany vlezl z naivity a ta ho od 1968 potápěla. Proto asi hrál jen tajemníky, předsedy a zasloužilé partyzány. Nějak se zalíbit musel. Pil jen kafe a kouřil partyzánky. ()

Reklama

Reklama