Reklama

Reklama

Animovaný mini seriál s osmi příběhy ze světa úspěšné videohry Halo, na kterých se podíleli kreativní japonští animátoři. Přiběhy shrnují nejen celou mytologii světa Halo, ale snaží se také zachytit hlavní motivy a zákonitosti tohoto videoherního univerza. (vojtik)

Recenze (37)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Snaha tvorov Hala priniesť svetu vlastný "Animatrix" je síce chváloyhodná ale mierne zlyháva na predpokladanej nevyrovnanosti jednotlivých príbehov, pričom samotný svet nedisponuje zďaleka hĺbkou Matrixu hoci sa tak občas tvári. Niektoré kúsky však skutočne stoja za to a každý si určite dokáže nájsť ten svoj. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Místní pohled na tenhle počin je dost(a možná zbytečně)tvrdý... Tohle je HALOsvět-očekávat hloubkovou expedici do jeskyní filosofie(alá animatrix), je poněkud naivní a zcestné.......Tady jde o akci, nákres psychologie postav, uvedení do mythologie atd.... Osobně mě mile překvapilo, že nejde jen o tupé střílečky ale většinou hezky vystavěné příběhy, které se na celý ten galaktický konflikt koukají z pohledu myslícího jednotlivce(né vždy z řad"těch dobrých") ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel i na nejvyšší hodnocení. První příběh je jakoby předmluvou, ale neskutečně poutavou. Místy jednoduchá animace střídána hodně propracovanou. Pohled na války jako na celek je pak ale tříštěn drobnými příběhy, z nichž většina má mít tak hodinu, aby nemusel dostat divák všechny informace najednou, jako se v tom často chaotickém shluku informací děje. V půlce potom přijde část, která je ale přímo otřesná. Opice Pluto, postavičky jak z nejtrapáčtějšího anime seriálu, pohyby jak z nějaké pokémonovky. Být Halo Legends o tenhle jeden příběh kratší, bylo by to o hvězdičku lepší. Pro znalce hry je to ale asi i tak hodně působivý snímek. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

K Halo Legends nemám žádné výhrady, možná až na to, že to postrádá českou podporu. Některé příběhy jsou trochu slabší, některé zase naopak dost luxusní nebo obsahově zajímavé. Dvoudíl o tom jak to všechno začalo je naprosto luxusní a poprvé je vidět i pradávná rasa co za to všechno mohla. Poslední krásně animovaný snímek pak taky nemá chybu a člověk si jen říká, sakra kéž by natočili ten film... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Povedené rozšíření vesmíru Halo. Osm povídek od různých japonských tvůrců v odlišných výtvarných stylech přináší nálož pravého military sci-fi a určitě může zaujmout i ty, kteří xboxové videohry nehráli. Každý z příběhů je přinejmenším zajímavý a kdybych znal více souvislostí z her, tak s pátou hvězdičkou nejspíš neváhám. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama