Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručíčka Phoebe MacNamarová je jednou z najlepších vyjednávačiek v prípade rukojemníckych incidentov. Phoebe sa stretne s Duncanom Swiftom, sympatickým majiteľom baru, počas zásahu proti potenciálnemu samovrahovi, ktorého sa snaží prehovoriť, aby neskočil z rímsy domu... Phoebe musí zvládať nielen svoju náročnú prácu, ale aj psychicky chorú matku, ktorá trpí agorafóbiou, a výchovu dospievajúcej dcéry. Duncanovi sa Phoebe zapáči a Phoebe sa doň napokon zamiluje. Lenže ruka v ruke s osobným šťastím prichádza aj hrozba útoku od neznámeho psychopata, ktorý ju chce zničiť - fyzicky i profesionálne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Hafran 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi, zhlédnutá v TV. Nic extra to není, ale přece jenom je příběh dost zamotaný a není prvoplánovaná, takže člověk u toho musí přemýšlet. A pořád lepší kdyby se TV dávalo tohle a ne Obchoďák. :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená variace na Nebezpečnou rychlost. Bez autobusu a zajímavých herců. Je určená spíš pro ženy, takže hlavní hrdinka je modelka typu sympatické děvče od vedle. A skončí to samozřejmě totální červenou knihovnou. /2. 12. 12./ ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Místním vkládačům bych doporučil více vlastní invence a ne jen slepě vytuplé kopírování blábolů z IMDB. Mysteriozní na této kriminálce je jen tajemství, kdo to posral nejvíc, jinak nic. Jde o průměrnou kriminálku s trapnou zápletkou, pohlednou fízlačkou a mladým, krásným, hodným, milým, příjemným, sympatickým boháčem, který se do ní zamiluje a na rukou ji nosí. Nechápu, proč se běloch tahá s tlustejma negryněma, ledaže by to byl podobný choroš, jako Jackson a část svého jmění dal za vybělení. Dějové zápletky byly poměrně hloupé, trapně naivní padouch č. 1 byl jen hloupý násilník, padouch č. 2 byl debiil, který se mstil za prý zaviněnou smrt své barevné milé, hnus, fuj tajbl! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nie je to len čisto romantický slaďák, aj keď plagát nič iné nenaznačuje. Vyvinie sa v tom aj celkom jednoduchá kriminálka s napínavými momentami, keďže sympatická a pohľadná policajtka vyjednáva pri únosoch rukojemníkov. Práve tie momenty stoja za povšimnutie. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je hodně rozdílný od ostatních Nora Roberts filmů. Láska je odstrkávána a hlavní dráhu řídí akce. A ono to funguje! Sice jiným způsobem, než její klasické romaňtárny, ale funguje. Hlavní postava také není tak hezká, jako v jiných kusech, ale zato ji hraje o trochu lepší herečka a i ostatní postavy hrají podstatně lepší herci (např. Olivia Cheng). Fanouškům ostatních Nora Roberts se možná nebude líbit ;-) ()

Galerie (68)

Reklama

Reklama