Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fernández je osamělý muž, jehož jedinou životní náplní je práce v železářství. To se ale změní, když poznává dívku svých snů... a její rodinu. (santiamén)

Recenze (3)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Různé doby plodí různé magory, ale tady to se navíc nechutně vleče. Možná tak film pro festivalové intoše, co se ukájej na emocích skrytých v kilometrech nudných záběrů na kamenné ksichty, ale nic pro mě. ()

Dionysos 

všechny recenze uživatele

Latinskoamerický filmový (takřka) magický realismus, který pod nádhernou černobílou texturou nechává vtipně i tajuplně vyhřeznout šílenství a abnormalitu. Drama s prvky komedie a místy snad i hororu - neb postavy se vznáší v podivném pásmu mezi realitou a snem - těží ze skvělé práce s pohlednou černobílou kamerou a střihem, který ve spojení s příběhem zakřiknutého hrdiny a jedné narušené rodiny vytváří napjatou atmosféru, v níž nesmyslné drobnosti získávají znepokojující významy, detaily tváří a mizanscéna odpuzující cizost neznámého a kde se noční sen může nakonec změnit v denní noční můru. Film o touze a o podřízenosti jí. Film o touze zbavit se pána zabraňujícího našemu štěstí, jen abychom se dostali na jeho místo a nenašli jiné východisko, než skoncovat s celou hrou na marné čekání. Film někomu připomene práci Davida Lynche - může být. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

RIVER FILM FEST - Festival nad řekou 2009 - ARGENTINIAN CINEMA - Argentinský film - Šel jsem na tento film s tím, že zase uvidím trapný starý film (rok 1969) se směšnými hereckými výstupy... Chyba. Strašně sympatický režisér Diego Sabanés uváděl tento film s tím, že to jeden z filmů který ho v životě nejvíce zasáhl a nemluvil prý jen o Argentinských filmech. Říkal abychom si vychutnávali a všímali každé scény odehrávající se v zahradě... Měl pravdu, výstupy v zahradě a nejen ty byly skvostné, oba hlavní hrdinové zahráli skvělé role - sice na tuto dobu role s velmi podivným chováním... A závěr - to je z filmu to nej, tohle bych opravdu nikdy nečekal!!! - 90% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama