Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Michelle Forbes se v několika dnech změní v nekončící drama. Jako policistka má před sebou krutý úkol zatknout vlastního syna podezřelého z vraždy své dívky, ale mnohem obtížnější úkol má před sebou jako matka, odhodlaná udělat cokoli, aby syna zachránila před trestem smrti... Pětačtyřicetiletá vdova Jamie McDowellová patří ke zkušeným detektivům oddělení vražd v New Jersey a od smrti manžela, který byl zabit při plnění služebních povinností, sama vychovávala syna Petera. Je houževnatá a chytrá, současně ale trochu despotická. Stále se snaží synovi mluvit do života, přestože už je dospělý. Vůbec se jí nelíbí jeho vztah s divokou a nezkrotnou Kelly, která je o dva roky starší než on, přestože je kamarádkou její matky Susan a Peter s Kelly se znají odmalička. Obě se mladým snaží jejich nápad rozmluvit, jejich snaha je však marná. Rodinné drama se změní v tragédii, když Susan a Jamie jednoho večera objeví ohořelé tělo zavražděné Kelly. Přestože není Jamie nestrannou, je pověřena vyšetřováním a brzy najde ideálního podezřelého. Kellyina bývalého přítele Ricka, drogově závislého rváče s dlouhým seznamem provinění v trestním rejstříku. Jenže s postupujícím vyšetřováním čeká Jamie šokující odhalení. Zjistí, že se mladí pohádali a Peter dívku zřejmě zabil, protože se s ním chtěla rozejít. Jako policistka ho musí zatknout a jako matka udělat cokoli, aby syna zachránila před trestem smrti. Policajná detektívka Jamie MsDowell sa stále snažiť viesť svojho 19-ročného syna životom, aj keď on je už dospelý a žije sám. Jamie sa nedokáže zmieriť s faktom, že sa syn zasnúbil s Kelly Shawovou, ktorú vôbec nepozná. Po tom, čo Kelly vyprovokuje je bývalého snúbenca Raya Rankina v bare, aby otestovala Petrovu lásku, pohádajú sa. Onedlho sa nájde uhorené Kellyne telo. Ide zrejme o podpaľačstvo. Na svoje zdesenie, Jamie veľmi skoro pochopí, že stopy vedú k jedinému logickému podozrivému – jej synovi Petrovi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus hodně dobrý thriller. Akorát sem tak moc tomu klukovi to křeslo přál a on se ho nedočkal (je jasný od popisu filmu že ho nedostane ale to byl takový hajzl že si to zasloužil a je to jeden z mála filmu kde hlavní postavě tu smrt přeju). ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Príbeh ponúkol celkom zaujímavé konfrontácie (nakoľko vrahom dcéry policajtkinej kamarátky je jej vlastný syn). Avšak režisér z týchto momentov bohužiaľ nič nevyťažil. Chýbalo tomu napätie, či dusno a tak sa tieto momenty vo filme akosi stratili. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama