Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

JirkaLexa 

všechny recenze uživatele

Úžasné video Matta Hardinga, který roztančil a vykouzlil úsměv na tváři mnoha lidem na naší planetě. Malý akt odvahy, nevázanosti a co to dokáže s lidmi udělat, za tuto aktivitu a odhodlání dělat lidem radost se mu ze srdce klaním a smekám. Pro někoho možná hloupost, či maličkost, pro mne však ukázka velkého srdce a dobroty - takový lidé by měli jít příkladem všem ... 100% ()

SjamK 

všechny recenze uživatele

"Všichni na světe jsou jedno, spojíme se dohromady a uvidíme, že to tak je, jen podívejte, lidi se můžou radovat a tancovat nejen v New Yorku, ale klidně i někde v Africe, všechno je strašně krásný, vlastně jsem se po tomhle videu znova narodila, zítra odlítám obletět zeměkouli a všem vykládat, jak dobře mi to dělá... a vám může taky, když si zatancujete se mnou!" - Taková ta populární velkolepá myšlenka jak jeden šel, pravděpodobně tím zrovna zachránil svět, a zase se vrátil domů se skvělým pocitem, co dokonalého zrovna udělal pro celé lidstvo. Ehm, natočil pětiminutové video. Ehm ehm. - No dobře, náš kamarád Matt to asi úplně takle nemyslel, prostě si zajel na výlet (kdo by nechtěl?) a přitom se bavil natáčením videa. Tady by asi měla být tečka. Jedinej problém je nejspíš ve mně, tendle přístup ke světu mi někdy přijde příšerně naivní a nechtěně ve mně probouzí lehce xenofobní pocity. Je to nefér, já vím. Ale zatím se mi zdá, že v praxi to sbližování národů vypadá spíš jako invaze matrjošek do pražských suvenýr shopů než rozpustilý pouliční tanec. Cítíte ten hořký podtón?... ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Toto "video" jsem viděla už hodně dávno. Ale, že objevím odkaz na CSFD mě rozhodně nenapadlo. Má tu být nebo ne? Těžko říct, ale když jsem se na něj znovu podívala, tak jsem si říkala, proč bych to hodnotit nemohla. Je to něčí filmařský počin a má to své poselství. Po každém shlédnutí se mi na tváři objeví úsměv na tváři z toho, jak jsou ti lidé šťastní a to mě vždy dostane. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ovšem toto je veliká paráda... Kde sakra ten Matt může bejt? Super nápad s tím tancem... Normální lidi se tam jenom vyfotí a tím to hasne, kdežto tenhle Matt, to je teda dobrej kolík :o). Docela by mě zajímalo, jak předsvědčil tolik lidí, aby s ním objíždělo Svět a tancovalo :o), joke. Ale zajímalo co jim dycky před natáčením řekl, jestli třeba : Zdarec lidičkové, mohli byste si tady se mnou na chvíli zatančit? :o). Klobouk dolů hlavně před tím množstvím navštívených zemí...No a do toho podmanivá písnička, hmmm... Lidi, tohle Vás prostě nabije! ()

Pete24 

všechny recenze uživatele

Pro citlivého člověka, který miluje cestování a poznávání cizích kultur, je tohle bezkonkurenčně nejlepší krátkometrážní kousek. Hudební lahůdka Garryho Schymana umocňuje zážitek a dodává videu ty správné emoce. Osobně jsem video viděl více než stokrát a rozhodně jsem ho neviděl naposledy. Díky neskutečné zívisti dávám "pouze" 95%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama