Reklama

Reklama

Vítejte v Duncanově světě atrakcí! Na každé zažijete něco nového a každá vám zaplní srdeční aorty láskou. Wendy, Rhona, Olive, Natalie a Gemma, to je pět posledních lásek jednoho mladého muže, podobajících se šíleným atrakcím. Duncan po absolvování všech pěti vztahů rekapituluje. Se zlomeným srdcem se snaží přijít na to, kde dělá ve vztahu chybu a najít z prekérní situace východisko. Sebevražda a bizarní dopis na rozloučenou asi nebude to nejlepší řešení… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Harts 

všechny recenze uživatele

Sice chaoticky natočený film trochu jinak, nicméně nádherné hluboké myšlenky na fungující i nefungující vztahy a lásku, mě se to hrozně líbilo, i ten styl byl dá se říct originální. Duncanův svět jako život v zábavním parku, nebo svědomí jako výslechy, nádhera a britský film slaví zase úspěch, ta fantazie režiséru a scénaristů je prostě obdivuhodná, i ty hluboké myšlenky, v kterých se mnohdy vidíte a jsou mnohdy velmi vtipné a které ve vás zanechají pocit, že toto by mělo vidět, co nejvíce lidí, aby pochopilo, jak to funguje. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé zpracování, animace, vstupy snových scén, zvláštní přeskoky děje, velmi srozumitelné, jen zatleskat. Už u mapování 2. lásky jsem najednou zjistil, že mě sexuální touhy nějakého zkurveného posraného anglána vůbec nezajímají. Mě zajímají moje lásky a to i ty minulé a i ty současné. A pak si říkám, nevyseru se na to? A tak jsem i učinil! ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavě podané CV romantických vztahů jednoho Brita. Zpracování ála rádoby moderní prolínání vyprávění ukázkami ostatních filmů, vysvětlováním, poučkami, flashbacky, mentorováním a "reklamami" (???) namísto prostého vyprávění. Takhle Pejsek s Kočičkou uvařili něco, říkají tomu dort, má to prvky dortu, ale je to bláto a něco v tom plave, ble. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mě se to náhodou líbilo.Bylo to takové nenásilné vniknutí do milostného života jednoho sladkého Brita,který se svým rozkošným přízvukem odvykládal všechny ženské nešvary v krátkých 87mi minutách.Ke konci jsem si skoro až přála aby jich místo pěti bylo třeba 7 nebo 10 :-).Upovídanost snímku mi ani nevadila, ale nejsem příznivcem toho,kdy hlavní postava velice zúčastněně přeruší děj a žvaní přímo na kameru, jakoby někdo někdy měl podobnou možnost si takhle zrekapitulovat život.Podobné smýšlení mám o životě občas taky(nemyslím to s tou sebevraždou)... ()

leo8111 

všechny recenze uživatele

anglicky film akeho kolvek zanru je proste iny a zaplat pan boh zato.neviem ako ostatny ale ja uz nemozem vystat tie komercne americke shity kde sa odraza aka pokritecka je to spolocnost.kazdopadne doporucujem tento film ludom ktory si uz nejakym tym vztahom presli. ludom vztahovo menej aktivnym by mohol tento snimok vziat iluzie o laske vyvolat v nich milion otazok a privodit znacnu depresiu.odomna 4 hviezdicky na oskara to sice nieje ale ja som sa pobavil :-) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama