Reklama

Reklama

Ta holka se nezdá

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2008, 17 min

Obsahy(1)

Kdyby Monika právě nezjistila, že je těhotná, tak by s Petrem tvořila celkem normální pár. Jejich poklidný život nabere spád, když Monika přejede neznámého muže, který má kufr plný peněz... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Nevyvážené technické zpracování a herecké výkony. Ale scénář se vydařil, stejně jako výkon hlavního hrdiny. Několikrát jsem se zasmál a nenudil jsem se. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Někdy jsem se trapně (ale i netrapně) zasmál, scénař tak amatérský průměr. Ale hlavní ženská role mi z toho celku tak nějak kazí dojem. Ale perfektně zvolená hudba. Je to tak těch tři a půl hvězdy, díky hlavní představitelce, jinak by to z mého hlediska byla čistá čtyřka, ale i tak zaokrouhleno nahoru. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Hodnotím takto vzhledem k Silasovi, který závidí, že jeho filmy nevyhráli žádný festival, nejsou na csfd a ač má lepší vybavení, tak jeho tvorba nesahá té z ŠTULfilmu ani po kotníky (a to jste ještě neviděli Casanovu a Teenagers!!! :-D :-D :-D). 50-60% odpovídá. Jen škoda, že ve filmu nebyl plně využit potenciál toho sympaťáka s brokovnicí. By si zasloužil spin-off třeba s Keirou Knightley, Umou Thurman nebo s Claire Danes.. ..anebo se všema třema dohromady.. =o) ()

Reklama

Reklama