Reklama

Reklama

Jak je důležité zabít Filipa

Obsahy(1)

Filip je docela normální kluk, který nade vše miluje svoji dívku. Jenže si tak trochu zahrává s ohněm, protože si přivydělává jako kurýr, který převáží drogy od výrobce k jejich distributorovi. Ale jednoho dne, kdy mu jeho kamarád pošle tajné soubory, se něco zvrtne a po Filipovi tak jdou rozzuření drogoví dealeři i zabijáci, kteří jsou pro opětovné získání souborů schopni udělat cokoliv. Filip tak během jediného dne musí zachránit svojí dívku i sám sebe. "Jak je důležité zabít Filipa" je akční komedie o lásce, penězích a touze změnit dosavadní život za jakoukoli cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Trajler se mi docela líbil, pak jsem ale zkoukl film, napsal koment, přečetl si ho po sobě, vyděsil se a zase ho hezky smazal. Pak mě ale napadlo, že když to vypíšu jen v bodech, nevyzní to tak drtivě negativně (po půtkách s brennosem jsem šel trochu do sebe). Tak schválně (i když je těžké odolat použití zdůrazňujících přívlastků, zejména přívlastku dokonale) - nevtipné, akční scény statické, ošmelené, bez nápadu, herci bez života. A zabijácká stopáž. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Problémy s osvětlením, srandovní akční sekvence, herecké výkony a dialogy slabé, příběhová linie nezajímavá, bez tempa a bez nápadu… toto je prostě amatérský film s velkým A, a právě proto nemá cenu všechny tyto zápory co jsem vypsal brát vážně. Oceňuji snahu a dobře zvolenou hudbu. I když se snažím přimhouřit obě oči jak to jen jde, tak i přes to se mé hodnocení nad 1 hvězdičku nedostane, mé hodnocení 0,5 hvězdičky… ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Celkem to uteklo rychle na takovou stopáž, abych řekl pravdu, ale bylo tam spoustu věcných chyb, kterým se i přes amatérštinu dalo zabránit. Někdy se tam nuceně rvaly vtipné hlášky, které opravdu někdy neseděly (ty přirovnání mi dost připomínaly Mazaného Filipa). Scénář klišovitý až hanba, ale to na tom bylo to zábavné a viděl jsem v tom dost americkou béčkovou tvorbu, kterou mám rád. Při akčních sekvencích se mohlo ještě trošinku přitáhnout, neboť při zápasech byli vidět ještě rezervy, do kterých mohli aktéři ještě přitvrdit, aniž by si ublížili, ale což nějak se začínat musí. Určitě je to z mého pohledu lepší a zábavnější než ty rádoby artové věcičky. P.S. Ale hudba byla skvěle zvolená. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat reklamou, ale zůstat jen u traileru asi bych si myslel, že film je dobrý. Takhle je to naopak. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama