Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elvis Presley v roli nájemného pilota Mikea, který by si rád rozjel svou vlastní leteckou společnost. Jenže to by nesměl být v týmu s druhým pilotem - nevyléčitelným hazardním hráčem Dannym. Ve filmu zazní písně jako I´m Falling in Love Tonight, Relax a One Broken Heart for Sale. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Místy zábavná komedie, na které je však až příliš okaté, že to celé je pouhou kulisou samotnému Elvisovi a jeho písním. Nic ve zlém, ale plnohodnotná komedie to není a stejně tak ani muzikál... ()

Reklama

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Můj první Elvisovskej film. Nakonec to vůbec nebylo špatný. I když se odehrává v 60. letech, celkově má spíš feeling let 50. a celkovou umělost a prkenost filmu je třeba nutno brát s rezervou. Jinak OK. Potěšil Kurt Russel ve své debutové roli. První role a hned v ní nakopal Elvisovi, to je teda něco! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Elvis presley bol hlavne king of Rokenroll, a dost plany herec. Viem, mal aj fajne filmy /mna sa videl Tickle me 1965 - k tomiu sa este dostanem/ a viem aj o Kid Gallahad pochopitelne. Tuto je to umelina, fakt humor nasilu, Elvisa to asi zrejme ani nebavilo : 50 % ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama