Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a pohledná Sue se zdá být jen lehkomyslnou manželkou, která si svůj životní a pracovní stereotyp zpestřuje občasnými nevěrami. Teprve když se její manželství začne proti její vůli nenávratně rozpadat, poslechne radu svých přátel a rozhodne se navštívit terapeuta. Ten jí pomůže vyjádřit strašlivou pravdu o pohlavním zneužívání vlastním otcem a obnovit životní hodnoty zdravého, soběstačného jedince. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

MaMitti 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslela, že to bude další „laciný“ americký film o takových těch událostech, co se skutečně staly a proto „to stojí za to vidět“ (myšleno ironicky). Docela překvápko….zajímavý pohled na problematiku závislosti na sexu – ta se přisuzuje většinou mužům a taky se o ní říká, že je to jen jakási hypersexualita a tudíž ne závislost v pravém slova smyslu. V tomto snímku máme podán důkaz, že závislost na sexu v pravém významu závislosti může existovat a co víc, trpí jí dokonce žena! A to se zajímavým odhalením…příjemně vykreslená závažná problematika, kterou s přehledem pochopí i laik neorientující se v psychologické praxi. Jen mě trochu mrzelo, že nedošlo k přímé konfrontaci hlavní hrdinky s rodiči a taky to, že film skončil ve chvíli, kdy hlavní hrdinka měla za sebou jen malinký krůček k té dlouhé cestě vlastním „osvobozujícím se“ životem…To splňovalo očekávání oné „lacinosti“ zmiňované na začátku. ()

dragosta 

všechny recenze uživatele

Ať už je příběh jaký je, od prvních minut z toho čpí béčko. Co se tomu nedá vytknout je překvapivá druhá polovina filmu, protože jsem z chování hlavní hrdinky nepoznala, že to tímhle směrem směřuje. (Teda pokud bych si přečetla obsah, věděla bych =oD). I přes poměrně zajímavé téma to po chvíli nudí. Nechápu, jak mohl film skončit, aniž by se dořešila vina otce. 3* s přivřeným okem. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama