Reklama

Reklama

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Študentky ostanú za trest zatvorené na internáte, a keďže sa im podarilo vyvolať akéhosi démona, majú smolu - ten ich masakruje jednu po druhej. Je to slušná vyvražďovačka s množstvom krvi, ale zľakol som sa len raz, avšak poriadne. Vraždy boli výborné, vzhľad démona taktiež ušiel. Čo ma trochu mrzelo, bol dosť o ničom záver. Celkovo sa nemôžem sťažovať, pretože Malajzia nemá práve najlepšie horory, a tento bol určite jeden z tých lepších, čomu vďačí len a len za slušné gore. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Malajský slasher se zlým duchem z mraveniště. Docela se daří navodit tu správnou atmosféru, vraždy jsou brutální, víc vám poví Flipnic:) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tento malajský horror je spojením "duchařiny" s "gore-vyvražďovačkou". Odehrává se na školní koleji, kde je šest děvčat potrestáno za svůj kanadský žertík tím, že musí strávit několik dní ve škole ve staré ubytovně, uklízet, nemají přístup k mobilním telefonům a dohlížet na ně má zcela cizí školačka, kterou neznají... Nejdříve se děvčata straší navzájem, ale časem zjistí, že zde není něco v pořádku. Ve vzduchu něco visí a když jedna z nich vyhrabe "něco" ze země a předá to další kamarádce, aby to schovala, rozpoutá se peklo. Mezi kamarádkami začne vládnout zlo, samy jdou proti sobě, ale hlavně se zde objeví odporná zrůda, která masakruje, trhá a drtí všechny, kdo jí příjde do cesty ... školačky, jejich přátele i učitele trávící noc ve škole v kabinetech ... V první polovině se jedná o docela tajemnou a střídmě napínavou duchařinu, v druhé polovině filmu se tempo mnohem zrychlí ... příšera odrovnává jednoho po druhém, krev a vnitřnosti stříkají na všechny strany. Gore-efekty a krví zde filmaři skutečně nešetřili, i když jsou řešeny trochu "jinak", než jsme z "eurohorrorů" a USA zvyklí ... Na samém konci se pak divák dozví samotnou podstatu toho veškerého masakru, tedy takové to klasické "wow!" překvapení ... které není zas tak úplně "wow!" ... Dobrý horror s dobrou atmosférou, výborně zahraný, technicky výborně zvládnutý, ale přesto mu něco výraznějšího chybělo... Každopádně zajímavá záležitost z daleké a pro Evropana zřejmě i neznámé země... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Námět není nijak inovativní. Šestice holek je za trest zavřená v již nepoužívané budově školního komplexu a navrch, aby to byl echt postih, jsou jim zabaveny i mobilní telefony. Kolikrát si říkám, že by bylo možná lepší podobné horory zasazovat do dob, kdy mobily nebyly. Nicméně herci jsou tu dobří, gore také a atmoféra byla dokonce výborná. Co mi ale nesedlo bylo ztvárnění démona, který dívčiny krosí. Připadalo mi někde na úrovni Sharkmana a celkově film docela sráželo. Ale i tak se jedná okoukatelnou jednohubku ze země, s jejimž filmem zase tak často do kontaktu nepřijdeme. 55% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento aziatický horor, na mňa nezapôsobil. V prvej polovici, keď často iba len očakávate, to malo strhujúcejšie napätie. Keď prišli k činu maskéri a ´´profíci´´ na špeciálne efekty, dusno opadlo. Neva, ale tým pádom som čakal gore festík. A nič, teda nič čo by stálo zo reč. ()

Reklama

Reklama