Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od čerpacího stojanu k mikrofonu. Pumpař Deke Rivers (Elvis Presley) se ve svém volném čase potuluje po provinčních hospodách, kde je v jedné z nich objeven tiskovou agentkou. Brzy se s Deka stane hvězda, ale rozruch kolem jeho osoby mu nesedí. (MacGuffin)

Recenze (3)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ja na muzikaly nejsem. Tohle mi prislo spis jako Elvisuv koncert doplneny nekolika hereckymi etudami. Potesila ucast Lizabeth. A samozrejme (dnes uz) stare osvedcene flaky cukajiciho se Elvise. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Od čerpacího stojanu k mikrofonu. Pumpař Deke Rivers (Elvis Presley) se ve svém volném čase potuluje po provinčních hospodách, kde je v jedné z nich objeven tiskovou agentkou. Brzy se s Deka stane hvězda, ale rozruch kolem jeho osoby mu nesedí..., R: Hal Kanter H: Elvis Presley (Deke Rivers); Lizabeth Scott (Glenda Markle); Wendell Corey (Tex Warner); Dolores Hart (Susan Jessup); James Gleason (Carl); Ralph Dumke (Jim Tallman) ()

Reklama

jurasino 

všechny recenze uživatele

Nádherný muzikál. Elvis je zárukou vynikajícího nejen hudebního zážitku, příběh se vám možná do paměti nezaryje ale podívat se na to stojí za to. 5 ***** Zazní zde songy jako Teddy Bear, Got A Lot O' Livin' To Do, Hot Dog, Mean Woman Blues a samozřejmě Loving You. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama