Reklama

Reklama

Zrada a chamtivost na Planetě opic

(TV film)
  • USA Treachery and Greed on the Planet of the Apes (více)

Obsahy(1)

Jezdecké dovednosti se málem stanou jednomu z astronautů osudnými. Mocný opičák z konkurenční stáje chce za každou cenu zabránit vítězství lidského žokeje... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Závodní část je dobrá ta mě celkem bavila a aspoň je originální. Oproti tomu ta druhá je nudná a totálně nezajímavá. Navíc tu hodně bije do očí, že návaznost mezi nimi je totálně nulová. Takže tentokrát za 40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Masky 8/10/// +prostředí, masky, dabing, postavy -laciné, pořád slabý scénář, s názvem to nemá nic společného/// Začíná v tom být docela pořádný opičí guláš. Na databázi jsou čtyři filmy, které se dle mého skládají z jednoho seriálu. V každém filmu jsou dvě na sebe nenavazující části (což moji domněnku ještě prohlubuje). Při srovnání s původními filmy je tohle strašná blbost, které těm pěti původním snímkům nesahá ani po kotníky. Jenže jsem velkým fanouškem Planety opic a tak jsem tento film nemohl vynechat. Hodnotím opět tento počin na úrovni seriálu nebo TV filmu, jinak by to bylo maximálně na 1*. Proto tak neučiním. Naopak řeknu že tyto dvě části byly daleko zajímavější než ty co jsem viděl předtím. Bylo to zajímavější, bylo tu víc napětí a konečně trošku o něco šlo. Už se nemohu dočkat až vznikne Nová Planeta opic, snad někdy v roce 2010-2011. Uvidíme./// Celkem 74%/// ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě horší než předchozí, ach jo, kdo si mohl dát práci s tímto brakem ? Hodnocení je jasné. 5% = odpad! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po těch mrdkách co následovali po jedničce je tohle příjemnej obrat.. nevím jestli to je opět sestřihaný jen ze seriálu jako např. starej Flesh, ale to je mi asi jedno.. film si prostě začne od nějakýho rozjetýho bodu a to mi nevadí, jelikož hned od začátku mě to chytlo víc, než tamto předtim.. konečně nějakej "normální" příběh, konečně dialogy, které aspon za něco stojí, postavy který mají nějaký příběh a charisma.. Za mě slušný. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Jako díl seriálu a zároveň malé navnadění před kinem (Zrození planety opic) dobré. Navíc na nějaké asi deváté nebo desáté pokračování.. 55% ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá s filmem jako takovým nic společného. Tady jde o další díl "seriálu", který už s Planetou opic nemá nic společného, akorát se využily masky, které ležely v kostymérně. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z těch lepších dílů. Závody byly fajn, ani druhá (slabší) část nebyla vůbec špatná, překvapivě velmi koukatelná záležitost a asi nejlepší z téhle série. Pořád je to ale neskutečně průměrné, neinovativní a neoriginální. A taky strašně moc hloupé a občas nudné. Ale zábavné tak, že to prostě neurazí. Na tuhle sérii rozhodně plivat nebudu. 55%. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Další televizní počin na opičí téma,takže tomu můžeme s klidem začít říkat seriálTen má tady navíc(opět)velmi slabý scénář,který nemá s původním tématem vůbec nic společného a je to vlastně úplný paskvil.Budu-li se na to dívat,jako na jeden díl seriálu a přimhouřím obě oči,je to vcelku slabší,ale průměrné dobrodružné sci-fi,kde se divák úplně nenudí a pár scén je celkem vydařených(jako pokračování "Planety opic"by to ovšem nemělo vůbec šanci),takže dávám 40% a opravdu se těším na"Zrození". ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dva díly v sobě. První dostihový nebyl vůbec špatný, i když s Planetou opic už to nemá prakticky nic společného, ovšem u druhého dílu jsem trpěl. Ztrácel jsem se, postava podrážela postavu, ale dělala to tak, že ani sama nevěděla, co vlastně činí. Skoro všechny tyhle TV filmy Planety opic, čili ty slepence ze seriálu, vykrádají velkolepou značku. Ale dalo se to shlídnout. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Seriálové varenie z vody. Nič viac, nič menej. Nejde ani o plnohodnotné pokračovanie pôvodnej ságy, ani o skutočný TV film ale len o dvojčasť chabého seriálu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ono to hrozně bolí, když člověk vidí, co se stalo z jeho kultu. Použít masky a hudbu z kultovní série, na koleni napsat epoizody, jak ze seriálu pro děti a trochu tam teda načančat nevraživost mezi lidmi a opicemi, to někomu přijde jako dílo... Mně teda ne! * spíše z principu, jinak je to odpad jak vyšitý... Ještě k tomu jsou tam ti dva "hrdinové", které nemůžu ani cítit.... Jde vlastně o dva díly seriálu v jednom. Nejhorší na tom je, že to opravdu někdo myslel vážně... ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se nic nedělo, tak jsem usnula. Když jsem se probudila, dělo se toho zas až moc. Pak to skončilo a já byla ráda. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ja som si myslel, ze je to film, ale to je nejaky film, kde su zhrnute dve casti zo serialu Planeta Opic. Prva cast bola o jazde na konoch, kde ma to ako tak bavilo a druha cast bola o podvode, kde to uz troska skripalo a nemozem povedat, ze ma to nejako extra bavilo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pocitově se jedná s přehledem o nejlepší slepec tohoto seriálu. První půlka, díl se závody je s přehledem nejlepší a nezajímavější, tam klidně půjdu na 3*. Druhá část filmu je zase nudná, tentokrát politická, záležitost. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Ve světě, kde vládnou opice vládne i ruku v ruce hazard a korupce. A hlavní zápletkou tohoto dílu je, že se lidští kosmonauti připletou do koňských závodů, kde musí porazit opičího šampióna. Jde o hodně a závod doprovází četné nástrahy a nebezpečí, ale nakonec se podaří závod vyhrát a tím se opět přiblížit ke svobodě. Když to budu brát jako volné pokračování, určitě snímek neurazí. Tento film není zdaleka nejlepší opičárnou, ale rozhodně nepatří ani k podprůměrným snímkům. A proto průměrné hodnocení za tři hvězdy odpovídá. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalšie pokračovanie trápneho rebootu, ktoré tentokrát pozostáva z ďalších dvoch častí pôvodného seriálu - The horse race a The tyrant. Najhoršie na tejto minisérii je, ako je badateľný prechod z jednej časti do druhej. A v tomto filme to vidieť asi najbadateľnejšie, no schválne si všimnite cca 47-mu minútu. Proste zlé. 15 % ()

Reklama

Reklama