Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1966. Startuje téměř neznámý seriál Star Trek. Kniha Údolí panenek je žhavou novinkou. Ze všech prodaných televizorů jich je polovina barevná. A v Paradise Hawaiian Style se Elvis vznáší do oblak nad ostrov Kauai. Je partnerem ve společnosti provozující lety helikoptérou. Spolu s Králem je ve vzduchu samozřejmě i romantika...Ale byznys je v ohrožení.kvůli možnému pozastavení licence pilota, což by mohlo znamenat ztrátu podniku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Místy zábavná retro ptákovina s Elvisem a kráskami v bikinách a minisukních. Ale i ta hodina a půl je až moc dlouhá. Pokud jste byli na Havaji, pobaví vás zeměpisné nesmysly. Rozhodně výrazně horší než Blue Hawaii. ()

savatage 

všechny recenze uživatele

Elvis Presley jako pilot helikoptéry. Než-li za prací, létá spíše z jednoho románku do druhého a to za úžasného doprovodu svých písní. Film se nese v odlehčeném duchu romantiky, zábavy a krásy Havaje. ()

Reklama

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Mám velice rád filmy s Elvisem a Paradise je další z těch odpočinkových filmů kde sledujete jen písek,moře krásné děvčata prostě pohodička do které Vám zpívá a hraje Elvis no prostě ráj :-) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Filmový "disneyland", v podstatě jeden velký reklamní spot na havajskou dovolenou a vše co si s ní má spojit typický americký turista: gift shopová idylka, hotelový tiki bary, hula atrakce, květinový košile a pohádková krajina. Elvis jak jinak, než v poloze vysmátý a každou kočkou na ostrově oblíbený sexy rošťák. Je to hloupý, slabší než Blue Hawaii, ale vypneš mozek a hezky se na to dívá, hezky se to poslouchá - spokojený nenáročný divák. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama