Reklama

Reklama

V hloubi amazonské džungle se snaží vědecká výprava rozluštit záhadu dlouhověkosti indiánského náčelníka. Jenže netuší, že za vším je studna s vodou věčného mládí. Tu střeží nejen domorodý kmen, ale také obrovský pětihlavý had, který likviduje vše živé... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jsem ani neměl tušení, že těchto monster-animal horrorů je tolik. Tohle byla neskutečná kravina, ostatně jako všechny ostatní. Ale ve srovnání s Boa a Python a toto vs. tamto.... 2* v rámci žánru celkem s klidným svědomím. Co tu dělal S. Baldwin nechápu a J. Heitmeyer je v profilu tady mnohem hezčí než v reálu... ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Hahaha, tak jsem na hranici jestli dát odpad nebo pět hvězdiček. Film, který je nechtěně k smíchu. Dostal mě třeba had, kterej nemá zuby (pokud nepočítám 2 zuby nahoře a 2 dole) a ta potvora kouše jak sviňa, kdeco ukousne a hlavně neuvěřitelně rychle tráví a hadí trus nikde :-). Jo a rada na závěr : Pokud chcete ukrást nějakýho vzácnýho a nebezpečnýho hada, normálně běžte na návštěvu domů k tomu, kdo toho hada má, nechte si ho ukázat, všechno o něm říct, pak počkejte, až majitel odejde telefonovat do vedlejší místnosti a nechá Vás tam samotný. Pak normálně můžete vzít hada i s nádobkou, zamotat do hadru a nepozorovaně se zdejchnout kolem telefonujícího majitele. Nikdo si ničeho nevšimne, to vám garantuju. ()

Reklama

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen 15 minut na Nova Cinema jednoho neblahého večera mezi přepínáním programů a asi bych to hodnotit neměl, ale stejně mi to stačilo natolik, že jsem měl pocit, jako bych viděl rovnou celý film. Při těch několika málo minutách mi však probleskl hlavou zajímavý nápad. Zajímalo by mě, kdy konečně začnou točit horory i o zmutovaných přerostlých agresivních veverkách. Kvůli veverkám navíc nemusíte jezdit kamsi do Amazonie a docela dobře by se to dalo natočit v Česku za pár šlupek. Furt jenom filmy o samejch přerostlejch agresivních hadech a žralocích, všechny na jedno brdo a všechny pochybné kvality. A o uvěřitelnosti snad ani nemá cenu mluvit, že jo, že by se pětihlavej had díval na své nepřátele pohledem Predátora a že by "hrdinové" snímku vypouštěli z úst v reálu takové koniny už vůbec ne. Zato veverky - jó, to by mohlo bejt mastný. Ty jsou rychlý, hbitý, koušou a požírají ořechy. Však kdo viděl Karlíka a továrnu na čokoládu a Wonkovy agresivní veverky, dobře ví, jak zrádné a úskočné bestie to můžou bejt. Teď je třeba je ještě zakomponovat do nějaké fajne lokace, najmout nějakého zručného rejžu a scenáristu a máme z toho národní paskvil. Wow, to by dopadlo :) ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost náhodou podívat se na tento pokus o film dokonce s Baldwinem v hlavní roli.Buď je na tom tak špatně,že leze do takových zoufalostí,nebo to dělal z nudy ve volném čase.Film jsem ani nedokoukal,protože to se prostě nedalo.Nestává se mi to často,ale když se najde něco takového,tak na to prostě nemám,abych to sledoval až do konce. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Neztrácela jsem u toho moc času, akorát jsem si potvrdila, jestli jde o přesně takovou sračku, jak se dalo předpokládat už z názvu a upoutávek. A ne, není to taková sračka, je to TAKOVÁ SRAČKA. Nejenže Stephena Baldwina po džungli nahání gumový/digitální pětihlavý monstrhad, navíc ho dostihly geny a zpuchnul po vzoru starších bratrů Daniela a Aleca na konfekční velikost XXXXXL. Stupidní céčková herpetologická komedie - bát se u toho v žádném případě nelze, ovšem pokud máte zvrhlý smysl pro humor, zasmějete se zprdla hrdla... úměrně tomu, kolik máte právě vypito či nahuleno. Hodnocení si vzhledem k délce spatřeného úseku odpustím, no komentář je snad všeříkající ;-). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Had, který Matta (S. Baldwin) kousne, je anakonda velká (Eunectes murinus). Obývá pralesy v okolí Amazonky a dorůstá neskutečných rozměrů až k 10m. Tento had ovšem patří mezi škrtiče, tedy i když jeho kousnutí může být velmi bolestivé, jed se do těla žádný nedostane. (Prochy38)
  • Pták, který se ozve a v zápětí ukáže na začátku filmu, je největší dravý pták Jižní Ameriky. Jedná se jeden ze dvou druhů harpyje, nejspíše běžnější druh harpyje pralesní (Harpia harpyja). Dravec má rozpětí až 2m a živí se hlavně opicemi a lenochody. Chybou ve filmu je, že se ozývá dosti hlasitě, ale zároveň nese v zobáku větev. (Prochy38)

Reklama

Reklama