Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

mcb 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že jedno z nejlepších využití 3D bude mít pravě tenhle taneční flák. Žádné samoúčelné házení věcí do publika, ale v celku originální smršť "cool" vychytávek, které se umějí prodat jako "normální" součást tohoto tanečního nadsvěta v nové dimenzi. Let's dance 3 je opravdu energický snímek, ve kterém všichni ti dokonale vypulírovaní lidé s umělými problémy představují opravdové mistry svého řemesla a pod vlivem výborně slazené choreografie předvádějí vskutku prvotřídní taneční vystoupení jako by z oka vypadlo jakémukoliv potem nasáklého videoklipu z MTV. Jon Chu umí skloubit dohromady cool videoklipovost a poctivou filmařinu, kterou tahá až na hranu třetího rozměru a v celku jeho podívaná odsípá, má grády a ke konci její repro bubnuje tak, že až zapomínáte, že se díváte na film. K tomu soundtrack, který slýcháte každý den v rádiu na Evropě 2 a je jasné, že se vám nic nebude snažit vymluvit, že byste si tuhle prvoplánovou zábavu mohli užít. Jenže ono to má takový háček a tím je lobotomický scénář, jenž ze všech postav dělá ploché figurky, které nemají vlastní hlavu a bezdůvodně jednají i proti své vlastní vůli. Celý příběh je vlastně tak nulový, že až zamrzí, že tam je. Nahradit půlhodinku žvatlací vaty dalšími tanečními peckami a určitě by byli šťastni nejen obyčejní diváci. Fakt, že se ve filmu nic neděje i přes to, že hrdinové řeší neustále své problémy, v tomhle případě nehorázně brzdí tuhle "dance experience", jejíž hodnocení mohlo být klidně vyhnáno i výše. Z toho, jak jsou všichni samoúčelně cool, se až zoufale kazí zuby. Let's dance 3 je i přes to více než uspokojujícím filmem pro cílové publikum a mě samotného překvapuje, jak moc jsem si ho užil. Ale když nad tím tak přemýšlím, bez 3D by to už nebylo ono. 65% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nejdříve mi to nedá se nevyjádřit k těm, co sem hodili *odpad* ještě před uvedením filmu v ČR - bud ten film vubec nevideli a jen z principu, předsudků a jejich vlastní pózy, dle posouzeni traileru, jsem dali toto hodnocení, neb mi rozum nedává, proč by si někdo stahoval film, o kterém už mu dopředu musí být jasné, že to není jeho cup of tee :))) a nebo je to ten typ lidi, co nikdy nezažili radost z tance, neznají touhu jít si zatančit, nikdy si nepustili žádné taneční video na youtube ... I muj kamarad, který je tancem a touhou po tancovaní netknut, nechápe toto hodnocení, neb film se mu líbil, i když do nadšení mého typu to mělo daleko. Ale k samotnému filmu. Z mé strany maximální spokojenost (po katastrofickem Streetdance a nudném Fame, už jsem se bála cokoliv očekávat). Ale v tomhle kousku střídá jedno úžasný taneční číslo druhý a já se jen vrtěla v sedačce, obdivovala tanečníky, záviděla jim, co všechno se svými těly dokážou.... Strašně mě to nabíjelo! A konečně se i ukázalo, jak se 3D dá krásně využít pro taneční filmy. Krásné odkazy na Step Up 2 - tanec na vodě, využití světélek při tanci... a jako překvapení Moosovo stepování na ulici (hádejte, na co je to odkaz ;) a to tango!!! - vrněla jsem u toho jak ta nejrozmazlovanější kočka. A *dokumentární* vložky, proč tancují, co jim tanec dává... podepsala bych se pod to. Hrozně se mi líbily ty jejich vystajlovaný modýlky a to mi už dávno předávno není -náct, ale líbí se mi, když je vidět, jak moc si jde pohrát s barvami a vzory.... :), jak móda může být krásně hravá, pro mě dost inspirativní až zas budu vrstvit kousky ze sve skrine ;). Proč to nebrat tak, že si pouštíte úžasný taneční videa na youtube, který jsou jen prokládány reklamami (rozumějte mluvené slovo ve filmu :) Ano, děj filmu je standard, tak jak u každého jiného romantického filmu, ale již tady zmiňovaný Avatar má ten děj ještě hloupější, jen to většina velkoryse přehlídla z jiného důvodu a ze stejného důvodu to já přehlídnu u tohohle hodnocení. Užila jsem si to a vím, že si ty taneční scény pustím ještě mnohokrát v budoucnu. Ano, jsem ten typ, co si se sluchátky v uších tancuje klidně na zastávce tramvaje, protože mu to nedá, protože prostě musí :) A na závěr: "Tanec miluju pro ten pocit svobody, volnosti a štěstí, který mi dává" Alementina ()

Reklama

Samuell84 

všechny recenze uživatele

Rozhodne sa nepovažujem za fanúšika Hip-Hopu,techna,dance a tak podobne. Ale seria StepUp sa mi paci čoraz viac a to nie len ako film,ale hlavne ako kvalitní Soundtrack.(co je celkom počuvatelná výberovka daného žánru.) Film určite neoplýva novými nápadmi a rozhodne nie kvalitným príbehom. A kto čakal opak bude sklamani,ale silne pochybujem žeby tento film niekto pozrel prave kvôli tomu. Ale ak sa na tento film pozriem ako na Celovečerný Hudobne Tanečný videoklip je viac nes vydarený. A ako čerešničku na torte to krásne dokresľuje 3D ktore tim dava tomuto Videoklipu nevy rozmer. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí povedené jedničky a slabší dvojky. Ústřední duo sice nedosahuje charismatu toho z jedničky, ale naštěstí nejsou tak odporně nesympatičtí jako ti z dvojky. Děj je lepší ignorovat, protože opravdu mele z posledního a spíš otravuje. Co ale musím vyzdvihnout, je taneční choreografie, která je asi nejlepší ze všech dílů a místy až bere dech. Ať se klidně pustí do čtyřky, tuhle sérii mám nakonec i celkem rád. /viděno na DVD: 65% a 3*/ /PS: Jubilejní komentář s číslem 300! ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšená. Kde jsou sakra stupidní, trapné a hloupé scény? Nějak vymizely. Celý ten film provází dynamičnost. Mnohem lepší než druhý díl. A podle mě i než první. Celý film se soustředil na tanec a celou zápletku "zamilovaného páru" odsunul do pozadí, což bych nikdy u tohoto filmu nečekala. Spousty originálních nápadů (světýlka, lítající limonáda, zkoušení v lunaparku) a velmi málo klišé. Opravdu mnohem lepší než jsem čekala. 4* ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)
  • Jedná se o první film série, který nezmiňuje Maryland School of Arts ani město Baltimore. (Cheeker)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama