Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 3
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Videa (53)

Trailer 3

Recenze (1 216)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Typická >sonnenfikština< coby v rámci žánru skvělá oddechovka, tentokráte pak více dbající osvětlení vztahů mezi postavami a dějově více vypointovaná nežli jenom taškařice jako dvojka, spíše navazující na výbornou jedničku - a co chcete po takovém filmu víc? . . . Jen bych měl jednu zásadní připomínku, kvůli které nedám (ač jsem se skvěle bavil a chtěl i dát!) pět hvězd. A to si měli páni tvůrci pohlídat - protože v prvním dílu Mr. K. mladému Mr. J. vykládá historku o jakési akci v osmašedesátém a dodává že "to ještě nežil" a ejhle zde při startu letu Apolla na Měsíc v devětašedesátém vypadá malý J. tak na 4-5 let. Tak to mě tedy mrzí, taková ignorace >náročného diváka< , že... °-/ . . . Ale jinak, jak pravím, d.m.s.n. skvělé, herecky, režijně, triky a efekty - a to se už těším na čtveráky ve čtyřce, bude-li. Tyhle odvary takto formou i obsahem provedené tedy igitátorovi vůbec nevadí! - - - P.S. Dejte si na dvd i bonusy, konečně s českými titulky, stojí to za to... - - - - - (Poprvé viděno 3.3.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 15808., komentář zde jako devítistýdvacátýčtvrtý - 5.3.2013) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze po mierne slabsej dvojke sa trojka dostala opät na tu lepsiu uroven, aj ked som si na to musel pockat dobrych 10 rokov. Cestovanie casom sa mi tu celkom hodilo, pretoze tieto filmy zboznujem, trosku som si spomenul na NAVRAT DO BUDUCNOSTI 2 (1989), kde sa musel Michael J. Fox vybrat do minulosti, aby zachranil zivot svojmu otcovi, ktoreho niekto zavrazdil a to bolo treba zmenit. Humor bol opät slusny, mlady Agent K v podani Josha Brolina sa na Tommyho Lee Jonesa celkom podobal, alebo mi ho aspon pripominal, takze to bol slusny vyber. V konecnom dosledku som sa bavil tak, ako som to predpokladal, takze u mna 80%. ________ Will Smith - (Agent J) +++ Tommy Lee Jones - (Agent K) +++ Josh Brolin - (Mladý Agent K) +++ Jemaine Clement - (Boris - zviera) +++ Emma Thompson - (Agentka O) +++ Michael Stuhlbarg - (Griffin) +++ Alice Eve - (Mladá agentka O) +++ Bill Hader - (Andy Warhol) +++ Rick Baker - (Brain Alien) +++ Produkcia: Steven Spielberg +++ (Videl v 3D kine 26.05.2012) +++ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Akonáhle Sonnenfeld siahne po bizarnom humore, získa film otáčky. Suché frky typu „kakao“ alebo „hovorenie pravdy vojenskej polícii“ fungujú. Bohužiaľ ich nie je veľa, čo je škoda, pretože napr. „rasizmus“ (väčšina deja sa odohráva v Amerike 60-tych rokov) mohol byť skvelý vtip na pokračovanie (viď. odťahovanie sa od černocha vo výťahu). Čo-to kompenzujú aspoň nečakané nápady (záverečný „otcovský“ zvrat), zrejme najlepší zloduch série a celkom fajn Josh Brolin ako mladý Tommy Lee Jones (chalanom asi bolo ľúto, že nemali spoločnú scénu v Táto krajina nie je pre starých, tak si to takto vynahradili). ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Už to prostě není ono. Jasně, dvojka byla nehorázný průser a tak noví MIB působí jako spasení série, ale zkrátka to je už mířené spíše na mladší publikum nebo opravdu hodně nostalgické fanoušky vynikající jedničky či animovaného seriálu. Dějová kliše se střetávají každou nanosekundu, Lee Jones jakoby to roli ze srdce nesnášel a absence "tyčinkových" emzáků moc nepotěší. Jako komedie smíchaná s akčním filmem to ale často funguje, tak proč tomu nakonec nedat ty tři. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Barry Sonnenfeld natočil v roku 1997 úspešnú sci-fi komédiu "Muži v čiernom". Bola to svižná popkornová jazda s dvojicou super tajných agentov. Skúsený "K" a jeho nový, mladý kolega "J" zachránili galaxiu pred nebezpečným vesmírnym zločincom. Po piatich rokoch vyprodukoval Sonnenfeld druhú časť. Tá bola výrazne slabšia ako úvodný film. Preto ma tretie pokračovanie z roku 2012 nijak moc nelákalo. Avšak po jeho zhliadnutí musím skonštatovať, že to bolo celkom fajn. Najviac ma oslovila idea cestovania v čase. Aktívna manipulácia s budúcnosťou. Návrat do minulosti kvôli zmene prítomnosti. Mám rád takéto časopriestorové špekulácie. *** ()

Galerie (124)

Zajímavosti (44)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. května 2012 v Berlíně. (Varan)
  • Režisér Barry Sonnenfeld věděl, že Will Smith (J) bude mít brzy příliš práce s jinými projekty a tak začal film natáčet už v listopadu 2010, přestože neměl dokončený scénář. Natáčení se pak na chvíli přerušilo a pokračovalo až od dubna 2011. Probíhalo v Kalifornii a v New Yorku. (spitr)
  • Během slavnostní premiéry snímku v Moskvě udeřil Will Smith (J) reportéra, který ho chtěl políbit na ústa. (Sufferer)

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama