Reklama

Reklama

Merlin a kniha kouzel

(TV film)
  • Kanada Merlin and the Book of Beasts (více)

Celá země krále Artuše je v moci zákeřného čaroděje Arkadiena. Nadešel však čas, kdy se synové i dcery králů a rytířů vydali na cestu hledání mocného kouzla, ukrytou v knize nevýslovné síly. Jejich jedinou nadějí na záchranu království je legendární kouzelník Merlin a bájný meč Excalibur. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Darknees odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to mohu hodnotit, ale komentovat musím. První film, který jsem nedokoukal. Opravdu tak strašný zážitek jsem vypnul hned při první "bojové" scéně. Chtěl jsem i dřív, obvzlášť po těch nevydařených dialozích, ale tohle byla ta poslední kapka. Naprosto souhlasím s DarkDemon. Možná za to opravdu může nízký rozpočet, ale proboha.......tak se do toho nemají pouštět a zabít tak fantazii nejednoho diváka. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Celkově povedené pokračování o kouzelníku Merlinovi, meči Exclaibru a potomcích krále Artuše, pokud pominu vetřelé nudné scény, ohrané postoje a trapné dialogy s obnovujícími herci, které vidíte několikrát ve filmu po jejich smrti (příčna je asi nízký rozpočet) jde to shlédnout v klidu a celé. Poměrně i po efektní stránce mě tenhle film překvapil, očekával jsem mnohem horší provedení. Sečteno podtrženo, není to špatné, ale není to pro opakované sledování. ()

Reklama

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! jako milovník Fantasy nemohu jinak. Ano už jsem viděl i horší, ale tento paskvil mě dokonale otrávil. Režisér a scénarista jsou evidentní dementi, herci by si zasloužili postavit ke zdi a popravit, masky i efekty bych ohodnotil na 50 ran bičem. Celkově velmi stupidní příběh lze popsat snadno: směšný začátek ... nuda ... idiotské dialogy ... hrdinské kecy ... nuda ... trapný trik ... nuda ... zoufalá potvůrka v ubohé masce ... nuda ... trapné a hloupé kecy ... nuda ... moralizování a hrdinské kecy ... nuda ... nuda ... nuda - konečně konec. Uf - fuj - nikdy víc. ()

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som sa z čírej provokácie a zážitok to bol vskutku drastický. To by nevadilo, že je to film televízny ( aj Barronov a Neillov Merlin bol a aký pôsobivý bol výsledok ) a nestál pol miliardy, ani že efekty neberú dych - to by navnadený divák dokázal preklenúť a vcítiť sa. Ale prečo všetky zložky definuje slovo NEMOHÚCNOSŤ a snaží sa niekto vytvoriť film tam, kde by ledva vyšlo na polhodinový diel seriálu ? Je to extrémna neschopnosť alebo ignorácia akejkoľvek snahy ? Prečo dá niekto takému paškvílu vôbec zopár babiek na umelú krv ? Mohla zostať aspoň poloparodická zábava superzlého filmu, ale ako niekomu napadne napratať tam ešte Gorgony ? - hoc aj sa na ne dobre pozeralo, zrejme to bol iba kostým, čo zostal v štúdiu po nejakej inej, podobne zbytočnej zábavke. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

V zásadě je celý film hrozná nuda. Natočeno naprosto bez napětí. Navíc mám pocit, že po všech možných i nemožných zpracování artušovských legend už bylo Merlina a spol. dost a látka je již v celku vyčerpána. Film byl sice o něco lepší než "Merlin a válka draků", ale stejně to nedosahuje kvalit dvoudílného Merlina, ani kvalit stařičkého Excaliburu. Nudu nuda, šeď šeď... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama