Reklama

Reklama

Návrat komisaře Rexe

(seriál)
  • Česko Komisař Rex na stopě (více)
Itálie, (2008–2015) (Alternativní 90 min)

Hrají:

Kaspar Capparoni, Ettore Bassi, Francesco Arca, Fabio Ferri, Domenico Fortunato, Pilar Abella, Martin Weinek, Denise Zich, Irina Wanka, Hary Prinz, Fritz Karl (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(90)

V Římě je nalezena mrtvola muže, který je identifikován jako rakouský státní příslušník. Komisař Lorenzo Fabbri, který má případ na starosti, se spojuje s vídeňskou komisařkou Erikou Hedlovou. Rex si zatím užívá důchodu v policejním útulku, ale i tak je na stanici častým návštěvníkem.. (oficiální text distributora)

Recenze (65)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Měl sem tam dvě hvězdičky,páč sem pár dílu viděl a musel jsem uznat,že je to dááleko lepší než díly s těma dvěma nesympatickejma kokotama(ta ženská stim kudrnatym nařvanym prckem ;-D ) Díly s Moserem sem miloval a díly s Brantnerem sem si po čase taky oblíbil.SPOILER :-) když mi před lety odpráskli Mosera,plakal jsem několik týdnů a na Rexe na čas zanevřel..... to co jsem ale viděl nedávno v Návratu......aby mohli definitivně ukončit tuhle dlouholetou tradici,kde šikovnej ovčáček honí lumpíky....tak ho jeden italskej makarń zastřelil.....to není možný!Rex je mrtvej.....to sem zrudnul a mít po ruce toho italskýho špagetožrouta co to napsal....rozkoušuho k smrti.Jedna velká éra,mého kdysi nejoblíbenějšího seriálu skončila nejhuř jak mohla...pche! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, na původní seriál to nemá ani omylem. Něco málo dokáže zaujmout, ale je to opravdu minimum. Případy nudné a ani už mě ten pes Rex zde moc nebavil. Nechchi dát odpad už asi kvůli citovému propojení k tomuto seriálu z dětství, kdy mě rozhodně bavili starší díly. Takže hodnotím ze soucitu na 15% = * ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Byla tu poklidnější atmosféra a Rex vždy všechny dostal, takže hlavní element originálu se podařilo přenést. Ani původní Komisař Rex nebyl žádný zázrak, ale Reginald holt chybí. Akorát mi uniká, co je s tím hromadným odpadováním rutinných krimi seriálů s nižším rozpočtem, ať jsou jakkoli naivní nebo podprahově moralizující (ovšem telenovely, soap opery a mnohé novodobé české seriály, to docela dost chápu). ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Nene, na Rexe nedám dopustit.... Kdo viděl jen pár dílů s Kasparem, tomu se těžko soudí celé sérii s Ettorem Bassim, nebo snad snad nové díly s Francescem Arcou... Tolik,tolik toho, co se mezitím stalo..Fabbri a jeho smrt v autě, dokonalé souznění Davida a Rexe, Castel Sant'Angelo jako místo jejich "spřátelení" .... Davide a jeho ŽUŽLÁNÍ LÉKOŘICOVÉ TYČINKY, což mě sakramentsky nervovalo, Monterosso a Pietro.... Odchod šéfa, Morini a jeho odchod, Morini a jeho vlasy (heeeh...!) .... Rexovy kousky, Pietro a nová éra Rexe. Až tohle jednou skončí, asi budu řvát ještě měsíce a měsíce potom. Od začátku života na Rexe koukám a ono to stále běží.... Nebudu tady spamovat.... Za mě 5*....srdcovka,směr života (němčina a italština, Vídeň, procházky po Římě, stovky turistů, stovky památek) ..... (Kdyby šlo dát 5000 hvězd,tak dám 5000) ..... Rexi, seš už sice starej, ale prosím Tě, ještě nekonči... ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Skoro až nedopatřením jsem seděl u televize, kde zrovna běžel jeden díl a dost jsem se zděsil - myslim si, že s příchodem Marka a Niki ještě v původním seriálu už tak "Komisař Rex" hodně klesnul, ale tohle je asi zase jednou faktickej vrchol - Rex je postaven prakticky mimo dění vyprávění jako jakýsi doplněk seriálu a my spíše než samotné vyšetřování sledujeme, jak se hlavní komisař (potažmo Rexův páníček) vypořádává s kecama své maminky a se svýma soukromýma těžkostma vůbec... :-! ()

Galerie (150)

Zajímavosti (11)

  • V Itálii sledovalo první díl okolo 5 618 000 diváků (20,54 %), což bylo skoro o dva miliony více, než např. populární italský seriál Okouzlení (od r. 1998). Vůbec nejvyšší sledovanost seriál zaznamenal v třetí epizodě první série čínské stíny se sledovaností 6 510 000. Od čtvrté série postupně přešla na zhruba 2 000 000, se kterými vydržela až do konce seriálu. (mar48)
  • Rexe hraje německý ovčák pravým jménem Henry. Ten prošel zhruba půlročním výcvikem, než se začalo se samotným natáčením. (Stocki)

Reklama

Reklama