Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Candy (Lizzy Borden) a Cindy (Beverly Lynne) jsou dvě sestry, které doufají, že si užijí parádní víkend, protože jejich rodiče právě odjeli z města. Bohužel jejich plány trochu nečekaně naruší DVD, které právě přišlo poštou pro Cindy. Na DVD je nahraný neškodný animovaný film. No neškodný by opravdu byl, kdyby nahrávku nezaslal samotný Ďábel! Z animáče tak uniknou některé postavy a rozhodnou se v městečku vyvolat vraždící šílenství. A jak se zdá, tak Cindy je jediná, která může zabránit krvavému masakru. (topr harley)

(více)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná chujovina u které můžete dát voraz svýmu mozku a možná se i pobavit. O zábavu se tu stará Dr. Carnage a Max Assassin a za nitky tahá samotnej ďábel. Ujetost je to sice velká, ale né natolik abych z ní byl nějak extra odvázanej. Nápad je to dobrej, ale chtělo by to kratší stopáž a lepší herce. Opětovné puštění tohoto filmu nejspíš vylučuji. Ale možná dám časem šanci Terror Toons 2. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obskurtní blbůstka která potěší jen a jen lovce béček nebo milovníky úchylností. Já jsem první i druhý takže jsem byl celkem spokojen ale i tak jsem sem tam pociťoval zklamání. Hlavně proto že na film jsem se hodně těšil. Hlavním problémem bych viděl ve dvou věcech ďábel je takovej divnej děda který působí fakt divně. A druhá věc jsou masky. Ne že bych čekal moc a ani nemůžu říct že jsem viděl horší ale třeba Dr. Carnage je divně pohyblivej kolikrát se ani pořádně nehejbe. Aspoň že druhej gorilák byl dostatečně zábavnej. Oproti dvojce je to dobrá prdel. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Ďábel je naštvaný nedostatkem respektu, kterého se mu ve světě lidí dostává, a tak se rozhodne trochu si renomé polepšit vymyšlením zbrusu nového druhu animáků - Terror Toonů. Charismatický zelenoksichtý Dr. Carnage se zmocní nebohé malé opičky, a jakýmsi ďábelským sérem z ní vytvoří zabijáckou gorilu jménem Max Assassin. Tahle dvojka je v zabíjení animáckých lidských postav opravdu nepřekonatelná - jen během úvodních titulků uvidíte speciální pitvu, při které jsou nejprve žijícímu operovanému vymotána všechna střeva, a poté rovněž břišní dutinou vyjmuta lebka včetně kusu páteře. Schopnosti Dr. Carnage a Max Assassina, které by jim mohli závidět i Happy Tree Friends, se ale neomezují jen na svět animáků. Když si pustíte jejich psychedelické DVD, které jakoby náhodou najdete ve své poštovní schránce (v tom je právě ten ďábelský úklad), dokáží se přes televizní obrazovku dostat až k vám domů, a přenést tam i úžasně neomezená pravidla svého animáckého světa. A přesně to se stane v domě sester Candy a Cindy, které zanechali rodiče přes víkend samotné. Zatímco starší Cindy s kamarádkou si plánují zajímavý večer plný svlékacích her se svými kluky, mladší, ale neuvěřitelně kvalitními silikony vybavená Candy uchopí Terror Toon DVD, a jde si ho pouštět do svého ještě dětského pokojíku. DVD splní svůj účel, a oba šílení animáci tak mohou v následující hodině předvést pestrou škálu dobrých nápadů svých tvůrců. A o nápady tu jde především, protože jinak je na filmu samozřejmě na první pohled poznat, že je to v podstatě amatérský počin, natočený za pár dolarů (2300 konkrétně). Většině obvyklých nešvarů podobných děl se Joe Castro dokázal geniálně vyhnout fascinující kombinací lidských herců s animáky, zrychlováním obrazu při nezajímavých činnostech, digitálními efekty doplácnutými do obrazu, zběsilými prostřihy kamer z různých úhlů, rozsáhlými animáckými bluescreeny a jinými vychytralými triky, maskujícími především nedostatky talentu hereckého materiálu. Obzvláště hlavní hrdinka Cindy (Beverly Lynne) dostala roli daleko nad své schopnosti, a až do konce jsem litoval, že si ji neprohodila se svou sestrou Candy (Lizzie Borden), která má alespoň opravdu excelentní kozy. Což jsem sice už říkal, ale až film uvidíte, taky na ně budete myslet pořád... ()

Reklama

Reklama