Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každých päť rokov sa konajú preteky s názvom Redline na mieste, ktoré sa odhalí krátko pred začiatkom pretekov. Tentoraz sa bude pretekať na Roboworlde. Miestna militantná vláda sa však pokúša preteky, ktoré nemajú žiadne pravidlá, prekaziť. V tomto súboji platí: kto pokorí Redline ako prvý, vyhráva.
Sweet JP (Takuja Kimura) je vzácny druh pretekára, ktorý preferuje retro štýl a hrubú silu pred high-tech vychytávkami a zbraňami. Trápi ho však zapojenie vlády do pretekov, pretože spolu so svojím tímom chce čistú príležitosť na víťazstvo. Sonoshee McLaren (Jú Aoi) je skúsená vychádzajúca hviezda na pretekárskom okruhu, ktorá predstavuje silnú konkurenciu, keďže už JPho porazila v poslednej kvalifikácii. Kvôli nepriateľstvu vlády Roboworldu a ich kolegov pretekárov sú JP a Sonoshee nútení v pretekoch prekonať svoje vlastné limity. (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Javad 

všechny recenze uživatele

35 000 koní má pod kapotou Sweet JP vo svojej káre. Tento animák ich má ale 1000 násobne viac! Neuveriteľná šupa! Naposledy mi hlavu poriadne rozstrieľali Retro & Pandy a teraz mi ju totálne prevalcovali mašiny z REDLINE - hyper akčná, vybuchujúca, farebná, crazy sci-fi pretekárska bomba. To sa musí jednoducho vidieť v HD kvalite na čo najväčšej bedni zo zvukom na plné pecky, nech vám až uši a oči krvácajú! ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Tenhle japonský animák je výjimečný svou animací, která mi hodně připomínala komiksy Káji Saudka - groteskní, vrásčité a pitoreskní. Celý film se točí kolem nejlepších závodníků na světě, kteří se snaží vyhrát bájný závod REDLINE. Mezi piloty jsou šílené páry, drsní maniaci, mimozemšťani i roboti. Každý chce dosáhnout na trůn a být tím nejlepším, ale jen láska zvítězí. Je to naivní, hloupoučké, ale zatraceně stylové. Když jsem si myslel, že už to nejde více hnát do absurdna, tak animace zařadí další stupeň a jede se vyšší rychlostí - nic není překážkou a kůže při té raketové rychlosti pomalu slézá z kostry. Není to žádná hlubokomyslná Akira, ale jedna velká a rychlá jízda. Není to složité, ale hodně vizuálně působivé. Musím pochválit také různé šílené postavičky v celém animáku i příjemnou rychlou hudbu. Na velké TV v HD je to lahůdka. Ještě nyní mám fleky před očima, jako kdybych koukal 1,5 hodiny do Slunce. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Někdy se usadíte v sobotu ráno na židli, zapnete počítač a řeknete si "co jsem to včera stáhl? Redline? O čem že to je?" a spustíte video s tím, že za chvilku půjdete do kuchyně nachystat si snídani, udělat čaj, kafe a hlavně si odskočit na záchod... Jaké bylo moje překvapení, když jsem se k výše jmenovanému dostal až po více jak hodině a půl! EPICKÉ. Jinak to popsat nejde. Akcí a citem a vším co jde namačkané anime, které jsem ještě v takové dávce zábavy, akce a EPOCHÁLNOSTI snad neviděl :-) Nedá se popsat. Musí se vidět. Teď mluvím vážně - Nedá se popsat ~ Musí se vidět. 96% ()

fantassia 

všechny recenze uživatele

Nejsem častým divákem animovaných filmů a tohle pro mě bylo něco hodně odlišného a velmi zvláštního.Ta animace mě prostě fascinovala od začátku až do konce, chtě nechtě musím vyseknout poklonu, hra s tmavými stíny a všemi barvami, top účesy, nápadité bytosti, úžasné krajiny neskutečné jako Sci-Fi samo a přesné do toho vysokoenergetický skvělý soundtrack. Je to prostě zážitek, který smysly nestačí pobírat. Dějově je sice poměrně jednoduchý, rychlostní závod v zakázaném místě, tudíž dvojitá hra o život, ale přesto, že film nemá vyjímečnou premisu, stojí za to vidět. Nesmím opominout spoustu vtipných scén, například dokonalá konzumace šestihraných červích špaget mě samozřejmě hluboce zaujala:-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

....v daleké budoucnosti, kdy jsou všechny auta postupně nahrazena vznášedly......... Tak tohle mě vůbec nebralo. Prý mimozemšťani. Dobrá půlka jich je spíše karikaturou na zvířata. Někdo to přirovnal k Star Wars, ale do toho to má daleko. CITÁT - Snad máš pravdu......... Hudba je příšerná a dějová linie jednoduchá. Jediné, co se povedlo, již tradičně u těchto filmů, je kresba a některé krásné barvičky. Pro mě skoro ztráta času. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama