Reklama

Reklama

Antibody

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 19 min

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Špinavé väzenie, provizórne využívajúce sa ako monitorovacie a liečebné centrum záhadnej nákazy čoraz viac sa šíriacej medzi obyvateľstvom, neposkytuje vhodne útočisko s patričným vybavením. Môže sa tak ľahko stať hrobkou kde ožíva smrť. Zaujímavý a atmosférický debut Nathana Beznera, ktorý svoj desivý a nihilistický projekt nielenže zrežíroval, ale je aj súčasne autorom príbehu vlastnej produkcie, ktorej myšlienku si sám editoval a natočil na kameru, vrátane hereckej účasti a vizuálnych efektov. Stihol toho dosť teda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento snímek má docela depresivní atmosféru, která nás provází napříč celým snímkem. Bohužel prvních deset minut docela nudí - tedy alespoň v mém případě. Potom však přichází výrazné zlepšení, které vyvrcholí poslední pětiminutovkou, která je pěkně krvavá a celkem i překvapivá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto už nepoužil tému ´´walking dead´´ vo svojich krátko, či dlhometrážnych snímkoch? Keď bolo sucho, nikto sa o tieto najlepšie hororové ´´osobnosti´´ nezaujímal ( viď 90te roky ). Ale zrazu sa tu rojí dielo za dielom. Pokrytci. A tak vám treba, keď ste nechceli prijať Fulciho, tak ja nepríjmem vás. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vynikající krátký film o ženě, která je držena v ponurém vězení a lékařsky zkoumána, protože trpí záhadnou chorobou. Hádá se se spoluvězni ve vedlejších celách, občas ji odvezou na prozkoumání těla. Trochu amatérské (což nemyslím jako výtku), dost depresivní (ty výstřely v sedmé minutě! ale i jiné scény se spoluvězni), parádně gradující, kamerově precizní a výborně provázané, ty skvrny na těle jsou udělané docela hezky - nepochybuju o tom, že je to skvělý film. Nedávám pět hvězd jen proto, že to prostě není můj šálek čaj...ehm, krve; horrory tohoto typu mi prostě nic neříkají, vám třeba ano. Navíc mi to přijde trošku překombinované a ukecané na krátký film. Link: http://vimeo.com/3317200 ()

Reklama

Reklama