Reklama

Reklama

Tři Švédky v Hamburku

  • Západní Německo Drei Schwedinnen auf der Reeperbahn

Obsahy(1)

Další pokračování Tří Švédek je tu. Dívky studují na internátní škole. A protože se trochu nudí, vyrazí za pravým vzrušením do vykřičených ulic Hamburku. Dobrodružství, které zažijí, na sebe nenechá dlouho čekat. I přes to, že se všichni dobře baví, nemůže se naše hlavní hrdinka Lil zbavit erotických tužeb po svém učiteli ze školy, a tak rozhodnutá dosáhnout svého, vyráží za ním ho konfrontovat do jeho domu. Avšak její nic netušící učitel už přítelkyni má, což rozpoutá vlnu bláznivých a nečekaných situací... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dá se napsat, že Tanja Scholl byla pohledná herečka, která podle všeho v ničem jiném nehrála. Český dabing pořídil v roce 2010 Europe Production, a kupodivu není z nejhorších. Víc nic, dočista nic, na Švédky jako na přehlídku všech možných dámských konfekčních velikostí horní části spodního prádla (které se ve filmu ale příliš nenosí) rychle zapomenete. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tři Švédky a něco je cyklus západoněmeckých erotických komedií, které se nějak i proslavily, ale tato je jediná aspoň trochu inteligentní... v rámci svého druhu. Parta studentů objevuje hříšné město Hamburg, jedna z nich fantazíruje o sobě a učiteli na pláži v Keni a musím uznat že Tanja Schol jako Lil byla kočka. Zatímco u nás se točili perly jako Muž na radnici, tak naši sousedé točili filmy s tématy a nahotou otevřenější než Američani v devadesátkách. Dneska je tento film jen pro sběratele filmových kuriozit. ()

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Znova kromě názvu nijak nesouvisející dobrodružství, teda jsou zde zase jiné Švédky. Dvě blond a ta dějově nejdůležitější je brunetou. A jsou hezké. Víc se o jejich charakterech scénář sdělit nesnaží. Málem bych zapomněl, v zcela jiné roli se vrací Bea Fiedler a znova film značně zachraňuje. Místo hezkých Alp nevzhledný Hamburk. Jediným velkým pozitivem tak jsou rozmanité dívčí přednosti, bez nich by to skončilo daleko hůř. ()

Reklama

Reklama