Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Allie Platt (Kailin See) se vydává zpět do svého rodného městečka, ze kterého kdysi dávno utekla, aby se smířila se svým otcem. Než se však dostane domů, otec záhadně zmizí. Allie má podezření, že jeho zmizení souvisí s dávnou vraždou mladé učitelky a tajemným seskupením sedmi mužů. Od jednoho z nich, šerifa Virgila Logana, se dovídá, že její otec mířil na opuštěný ostrov. Allie sežene své bývalé kamarády a společně s nimi na ostrov vyrazí. To co zprvu vypadá jako bezva výlet, se brzy změní v pěkný masakr. (mala_kea)

(více)

Recenze (5)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Docela nevyrovnaný film. Rozjel se docela dobře, ale skončil tím nejblbějším způsobem a to jak po dějové, tak i po vizuální stránce. Hodně rychle, hodně prostě, hodně tuctově. Má to své světlé okamžiky, které mě docela zaujaly a zápletka zpočátku vypadala hodně zajímavě, ale nakonec se z toho stala jen nerozhodná slátanina, která mi připadala, že neví, jaké věkové hranici se chce zalíbit nejvíce. I ten Lance Henriksen je tady už tak nějak ze zvyku a setrvačnosti. Nejvíce mě pobavila klasická scéna, kdy se skupinka lidí v ohrožení úpěnlivě přesvědčuje, že musí zůstat pohromadě, načež se během vteřiny všichni rozprchnou, samozřejmě každý/á na jinou stranu :-). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladá Allie Platt (Kailin See) se vydává zpět do svého rodného městečka (ze kterého kdysi dávno utekla), aby se smířila se svým otcem. Ale než se dostane domů, otec záhadně zmizí. Allie má podezření, že jeho zmizení souvisí s dávnou vraždou mladé učitelky, a tajemného seskupení sedmi mužů. Od jednoho z nich, šerifa Virgila Logana se dozvídá, že její otec mířil na opuštěný ostrov - a tak Allie sežene své bývalé kamarády, a společně s nimi na ostrov vyrazí. To co zprvu vypadá jako bezva výlet se brzy změní v pěknej krvák... Originální výborná zápletka s perfektními hereckými výkony, příjemnými herci na které je radost se podívat, skvělá hudba a dokonalé vizuální efekty.. Ale ne, dělám si srandu - film je dokonale neoriginální (skupina mladistvých na opuštěném ostrově kde číhá prastaré zlo jsou jeden po druhém likvidováni), herci jsou do jednoho nějací podivní (snad jen Lance Henriksen stojí za zmínku, a to jen proto, že i v sedmdesáti mu to docela hraje), hororová atmosféra veškerá žádná, hloupý konec ... Ruce pryč... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Priebeh tohoto filmu aj mohli lepsie prepracovat , pretoze mi to pripadalo take plytke a obcas prazdne. Dalo sa to celkom v pohode pozriet a to zabijanie bolo slabe a nedotiahnute do konca, aby som mal z toho pocit, ze to ten duch odviedol k dokonalosti:) ()

Reklama

Reklama