Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

otík 

všechny recenze uživatele

Jako předfilm Rychlých a zběsilých 4 no proč ne? Je to asi tak, jako když před hlavním pixarovským trhákem máme krátkou animovanou jednohubku. Buď se povede nebo ne. Tento kratičký snímek je tak něco mezi tím - když ho neuvidíme, nic se nestane, pokud ano, příjemně nás navodí na jakýkoli díl série Rychle a zběsile. Poklidných 20 minut, ve kterých vlastně absolutně o nic nejde. ()

Norino12 

všechny recenze uživatele

Krátka scénka, ktorá rozpráva o udalostiach pred začiatkom filmu Rýchlí a Zbesilí. Musím však skonštatovať, že ide celkovo o najslabší kúsok, ktorý spadá pod sériu Rýchlo a Zbesilo. Moje plus patrí určite mojej obľúbenej hudbe a lokalite. Nič extra ale nečakajte a pozrite si to len vtedy ak už ste videli všetky časti FF a ste jeho fanúšikom. Inak Vás čaká asi ešte väčšie sklamanie. 2/5 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní záležitost, která se odehrává před čtvrtým filmem Rychle a zběsilé série, a sice: Rychlí a zběsilí. No, nápad to není špatný, ale na to jak je to krátký to dost nudilo. Bylo to opravdu o ničem. Jen posledních takových 5-6 minut mě celkem bavilo pozorovat moje oblíbené herce z této vydařené série, Vina Diesela a Michelle Rodruguez. Sice mě jejich dialogy moc nechytly, ale vidět je aspon mírně potěšilo. Sung Kang mě zde nebavil. No a ten zbytek celkem nuda. Žádná akce a ani hudba za to nestála, jen jedna lepší písnička. Tu hvězdu dávám z milosti a z toho, že mám tuhle sérii fakt rád, ale toto se nepovedlo. 13% = * ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkně nasnímaný krátkometrážní film, který je k vidění jako speciální bonus na Blu-ray "Rychlí a zběsilí". Podíváme se za Domem (Vin Diesel), který si v Dominikánské republice užívá na plážích pod horkým sluncem s Letty (Michelle Rodriguez). Společně se podílejí na loupežích za pomoci vytuněných aut. Partu přijíždí posílit Han Lue (Sung Kang) a další dobrodružství, které už ovšem uvidíte v úvodu filmu "Rychlí a zběsilí" může začít... ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Vidím že je ojedinělé, aby se těchhle dvacet minut někomu líbilo. Ale já jsem pro, mě to bavilo. Když vidím film kde jsou mi postavy sympatické, klidně bych si dala ještě půl hodinku navrch, jenom abych se koukla co dělali předtím a potom. Normálně to není možné, ale tady mi Diesel moje přání splnil. Má to hezkou atmosféru, a jak už jsem psala, vztah Dominica a Letty mi přijde super. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama