Reklama

Reklama

Michael Jackson's This Is It

  • USA This Is It (více)
Trailer 2

Film Michael Jackson`s THIS IS IT nabídne Jacksonovým fanouškům a milovníkům jeho hudby unikátní pohled do zákulisí připravovaného představení, které se mělo stát hudební událostí nejen tohoto roku, ale celého desetiletí a možná i více... Filmoví diváci budou mít jedinečnou možnost shlédnout, jak tento umělec vymýšlel, vytvářel a tvrdě trénoval předem vyprodanou sérii koncertů, která se měla konat v létě 2009 v londýnské O2 Aréně.

Vznik tohoto jedinečného snímku plně podpořila Jacksonova rodina a na filmové plátno se tak dostává podrobná a dechberoucí kronika vzniku jednoho uměleckého díla, která se vrací do období od dubna do června 2009. Hudební snímek Michael Jackson`s THIS IS IT vznikl na základě více než stovky hodin filmového materiálu, který byl pořízen během zkoušek, a představuje Jacksonovy nejlepší a nejslavnější skladby. Divákům filmu se naskytne nevšední příležitost pohlédnout do Jacksonova soukromí a seznámit se s tímto mužem tak, jak nám dosud on sám nikdy nedovolil. V syrových a upřímných detailech budeme sledovat Michaela Jacksona při práci potvrzující jeho talent zpěváka, tanečníka, filmaře a architekta. V celé šíři odhalíme jeho kreativního génia a schopnosti, stejně jako odhalíme jeho touhu a cílevědomost dosáhnout vždy a ve všem maxima.

Kenny Ortega, který byl tvůrčím partnerem Michaela Jacksona a režisérem připravované pódiové show, je pod filmem podepsán jako režisér. Producenty snímku jsou Randy Phillips, Kenny Ortega a Paul Gongaware. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (546)

Falko 

všechny recenze uživatele

Hudobny dokument, ktory skor chyti za srdce fanusikov perfekcionistu Michaela Jacksona, ako ludi, ktori si tento dokument pozru len zo zvedavosti a pritom ho moc v laske nemaju. Ti sa budu skor nudit. Ja som sa nenudil, pretoze nielenze som jeho fanusik, ale vzdy som tuzil vidiet, ako sa pripravuje na koncert, teda nieco za kulisami. Skoda, ze sme prisli o tak skvely zazitok, ked sa pokusil natocit specialne pre koncert nove videa na Thriller, Smooth Criminal alebo Earth Song. Z tohto dokumentu skutocne citit, ze Michael bol velmi dobry clovek, mal rad aj nasu Zem a preto sa pokusal aspon takymto sposobom varovat.... 05.11.2009 ______ Videl v kine 03.11.2009 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani já nijak netrpěl.. co jsem očekával, to jsem dostal a jen si zas a znovu uvědomil, co za génia Jackson byl!! Sic se pod kůži nezaříznul tak, jak bych si asi přál a jasně, tohle poslední loučení mělo zabírat místo spíš jako bonusový materiál na disku z velkolepého koncertu, žel, osud tomu chtěl jinak a na comeback už nezbyl čas. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Koncepce: Kenny Ortega .. Není to nejlepší hudební dokument. Není to nejlepší „videoklip“ Michael Jackson. Přesto, je to ono! Nebudu zastírat, že mám hudbu, kterou tvořil Michael Jackson, rád a jeho samotného jsem si, i přes řadu kontroverzí, vážil. Jinak bych do kina v premiérový den asi nešel.. Přesto jsem drobné obavy měl, ale ty byly po pár minutách zality přívalem světel a hudby. This Is It vyloženě jako plnohodnotný dokument nepůsobí dostatečně, jde více o zážitek a prezentaci nedodělaného projektu. A ten funguje. Nořil jsem se do světa příprav šňůry This Is It postupně víc a víc a do poloviny dokumentu jsem byl místy několikrát skutečně nadšený (černobílé montáže, Why Why, 3D Thriller, ..). A to ty moje nejoblíbenější písně (Black Or White, Earth Song, Heal The World) na program teprve měli přijít… Že může být pódiový koncert tak megalomanský, nápaditý a vypiplaný jsem si nedovedl představit. I sám Michael Jackson se zdál být ve slušné fyzické formě s plným tvůrčím zápalem, vynikajícím zpěvem a důrazem na hodnotný efekt na návštěvníky koncertů. Také Kenny Ortega odvedl kus kreativní a produkční práce. Je škoda, že to nevyšlo. Je škoda, že to skončilo. Král popu, Michael Jackson, přesto žije. Uvnitř. Navždy. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád Michaela Jacksona. Jeho hudba byla ubohá a neznám jedinou jeho písničku, kterou bych si prozpěvoval, anebo ji měl potřebu slyšet podruhé. On ani nezpíval, spíše kvičel jak nějaké sele, nebo co já vím. A jeho klipy? Přemrštěné a předražené a opravdu je nemusím sledovat, protože Jackson mě nikdy ničím nefascinoval a daleko lepší klipy má třeba Britney Spears. A tenhle film je ubohost sama a vlastně to ani není film, jen jakási sestříhaná koláž o ničem s cílem vydělat velké peníze na smrti jednoho průměrného zpěváka, po kterém by už ani pes neštěkl, nebýt toho, že umřel. Fakt dobrá sračka. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Ak by som nevidel na vlastné oči, že ten istý Michael, ktorý sa už dlhé roky neukazoval ani len na verejnosti, nekoncertoval, chodil po vyšetreniach a zákrokoch zrazu tancoval a spieval ako v najlepších rokoch, bavil sa a mal dobrú kondičku, tak by som tomu proste neuveril. Každopádne by sa jednalo o vynikajúci koncert - skvelú show a po tom čo som videl musím povedať, že mi je ľúto, že sa toho Jackson nedožil - zaslúžil by si to, pretože to na čom pracoval - ta šnúra, ktorú plánoval by bola strhujúca a dokument nás týmito prípravami prevádza a ja musím priznať, že je obrovská škoda, že toto nevyšlo ... RIP ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Záběry ze zkoušek měly původně sloužit k lepšímu pochopení a ztvárnění show, a poté putovat rovnou do soukromé sbírky Michaela Jacksona. (HellFire)
  • V prvý večer premietania filmu Michael Jackson´s This Is It v USA dosiahli tržby z predaja lístkov 2,2 milióna dolárov (1 487 994 eur), čo je pre októbrový utorok historický rekord. Tržby dosiahli túto hranicu ešte pred začiatkom prvého predstavenia o 21:00 pacifického času. (marek.stone)
  • Při písních „I Want You Back a Stop!“ a „The Love You Save“ žvýká Michael žvýkačku. (Polinecka)

Reklama

Reklama